torstaina

Fish...

Turskaa täytetty pinaatilla ja kylmäsavulohella. Helppoa - paista pinaattia pannussa, täytä turskafile ensin kylmäsavulohella ja päälle pinaatti. Käytä uunissa 20-30min riippuen kalan paksuudesta. Tarjoile varhaisperunoiden ja parsan kera! Parsan paistoin pannulla - 5min jonka jälkeen kaadoin kuumalle pannulle 1/2 dl vettä ja kun vesi "kiehunu" pois oli parsa kypsää, maustoin suolalla ja mustapippurilla. Mausta kala suolalla ja pippurilla ennen täyttämistä, noin 200g/hlö voi laskea kalaa.

Olen ihastunut pinattiin!

Pinaatti menee kasaan paistaessa, maustoin suolalla.


Laita hieman öljyä vuokaan. Alle 500g kala 20min ja 600-800g 30min uunissa.

Enpäs enään keitä parsaa kattilassa!

Taivaallisen hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...