tiistaina

Arkiruokaa ...

Yritän miettiä kolmen päivän ruuat etukäteen, helpottaa huomattavasti. Tänään tein nakkikeittoa. Ihan perus raaka-aineista perunoita, lanttua,palsternakkaa, juuriselleriä, porkkanaa ja persilja niin ja tietty nakkeja. Chorizo- ja pippurinakeista tulee loistava keitto. Mausteina oli vain suola, nakeista saa makua keittoon.


Olen yrittänyt miettiä yleisestikkin mitä syön. Kolmen tunnin välein pitäisi tukkia jotain suuhun...Tänään lähtikin hyvin käyntiin lounaaksi ruispuuroa ja puolukoita. Huomenna sama lounas mutta ostin vielä raejuustoa, sitähän kaikki PT:t suosittelee.

Viikonloppuisin nautin kyllä hyvästä ruuasta. Tässä kuva lauantain tonnikalaannoksesta. Tonnikalapihvi oli tosi hyvää suosittelen vaikka salatin kanssa nautittavaksi. Meillä oli chilirisottoa ja basilika-sitruunaöljyä kaverina - nam! Tonnikalapihvin maustoin suolalla ja sitruunapippurilla. Paistaa tarvitsee vain 1,5 min/puoli.

P.s Tänään on APRILLIPÄIVÄ - olkaa varovaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...