sunnuntaina

Window shopping in Rome ...

Hotellimme sattui juuri oleemaan näiden upeiden liikkeiden läheisyydessä! Kyllä muotitaloilla on upeita ikkunoita ja joka päivä vaihtovat. Diorin liikkeen ikkunat ja vaatteet olivat upeita. Kuvat ei ole mitään huippuja koska yksinkertaisesti en kehdannut seistä ja kuvata kauan liikkeiden edessä. Minulta on kysytty että mitä ihmisillä oli päällä siellä? No, vaikee sanoa mitään yhtenäistä linjaa. Turisteja oli niin paljon että pukeutuminen oli laidasta laitaan. Monessa näyteikkunassa oli pitkiä hameita joko vekattuja tai vain suoria pitkiä siis sellasia leveitä. Ne oli kyllä upeita! Kevytuntuvatakkeja oli paljon ja upeita värejä - niin liikkeissä kuin ihmisillä päällä. Lenkkarit oli suurimmalla osalla jalassa ja tietty mielellään jotku makeen värikkäät!

 


Stefanel











2 kommenttia:

  1. NIin hyvä asia että lenkkarit tulevat takaisin. En oo pätkääkään teinitennari ihminen :) Upeita vaatteita.

    VastaaPoista
  2. Kävelin koko reissun Reebokin Realflexeillä, super pehmeet ja hyvät jalalle! Moneltaa merkiltä löytyy saman tyylisiä. Reebok on malliltaan loistava mun jalalle.

    VastaaPoista

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...