maanantaina

Kevään kauniit värit - beautiful colors !


Viikonloppuna tehtiin reissu Jyväskylään. Yhdistin monta asiaa samalla - sisustuskutsut, ystävien moikkaaminen ja nautiskelu = oikein hyvä setti.

 Koti jossa kävin pitämässä sisustuskutsut oli magnific! Mieletön sisustus ja ratkaisut kodissa.
Sunnuntaina pyörähdettiin tervehtimässä ystäväpariskunta jotka olivat juuri päässeet muuttamaan  rakentamaansa taloon - aivan ihana moderni koti! Vähän niinku olisi livenä selannut sisustuslehteä!

Reissulla tehtiin tuttavuutta 8v. Portugalin vesikoiraan, josta keskusteltiinkin automatkalla kotiin. Minun lapsuudessa ja nuoruudessa on aina ollut koira/koiria mutta tämä Portugalin vesikoira oli aivan upean luontoinen - niin ja allergia ystävällinen! Haluaisin kyllä vielä tavata toisen samaa rotua olevan yksilön, että voiko ne todellakin olla noin ihanan luontoisia!

No, matkalla Jyväskylään, mennen tullen, pysähdyttiin Kyyjärvellä, Paletissa. On vain pakko pysähtyä Iittalan liikkeessä, koskaan ei tiedä mitä kivaa voi löytää. Löysin sopivaan hintaan uusia kartiolaseja, omenanvihreitä pieniä ja isoja. Meillä on jo olemassa ompunvihreä karahvi eli lasit on vain puuttunut. Musta pieni mariskooli lähti myös matkaan kun oli niin edullinen......
Hyvää alkavaa viikkoa!



Värit on jotenki upeet tässä vaikka en näitä kotiin haluakkaan.

Haluaisin näitä vaaleanpunaisia kahvikuppeja! Väri ei kuvassa tule hyvin esille.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...