Tässä teille vinkki pikkusuolaisesta.
Tarvitset
patonkia
10 kirsikkatomaattia
1 rkl oliiviöljyä
100g ricottaa
30g pecoriinoa
basilikaa
suolaa
pippuria
Sekoita 100g ricottaa ja 30g raastettua pecoriinoa, lisää suola ja jauhettua mustapippuria, tarkista maku.
Kun sinulla on kirsikkatomaatit valmiina leikkaa patongista siivuja ja valele oliiviöljyllä, laita uuniin siksi aikaa että ne ovat saanneet väriä, 225 astetta ehkä 3-4min (riippuu niin uunista).
Ota patongit uunista annostele ricottatahnaa päälle ja pari kirsikkatomaattia, koristele basilikalla. Valmista tuli sit vain nauttimaan!
P.s Tomaateista tulee ihan törkeen hyviä niitä voi tehdä kunnon satsin, ihana laittaa salaattiin seuraavana päivänä!! Ricottatahna säilyy myös hyvin seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti