keskiviikkona

Juhlat tulossa ?

Viikko vielä ja sitten onkin jo huhtikuu. Kevät ja tuleva kesä tuo ihania juhlia tullessaan. Itse rakastan ja nautin suunnattomasti juhlien järjestelystä. Moni kysyykin minulta vinkkejä ruuan ja tarjoilun suhteen joka on ihan hauskaa, autan aina ku vain mahdollista. Jos omistat Mariskooleja niin ne tuovat upeasti väriä joko noutoöytään taikka kattaukseen. On vain kivan näköstä kun jokainen skooli on erinvärinen.



Tässä teille vinkki pikkusuolaisesta. 
Tarvitset 
patonkia
10 kirsikkatomaattia
 1 rkl oliiviöljyä
100g ricottaa
30g pecoriinoa
basilikaa 
suolaa 
 pippuria



 Valmista kirsikkatomaatit edellisenä päivänä taikka samanakin mutta tomaattien pitää olla 3t uunissa 100 asteessa.... eli sekoita kirsikkatomaatit,1rkl oliiviöljyä ja muutama pyöräytys suolaa suolamyllystä kulhossa ja laita ne uunivuokaan ja uuniin siis.
Sekoita 100g ricottaa ja 30g raastettua pecoriinoa, lisää suola ja jauhettua mustapippuria, tarkista maku.
Kun sinulla on kirsikkatomaatit valmiina leikkaa patongista siivuja ja valele oliiviöljyllä, laita uuniin siksi aikaa että ne ovat saanneet väriä, 225 astetta ehkä 3-4min (riippuu niin uunista).
Ota patongit uunista annostele ricottatahnaa päälle ja pari kirsikkatomaattia, koristele basilikalla. Valmista tuli sit vain nauttimaan!

P.s Tomaateista tulee ihan törkeen hyviä niitä voi tehdä kunnon satsin, ihana laittaa salaattiin seuraavana päivänä!! Ricottatahna säilyy myös hyvin seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...