Tässä helppo ohje viikonlopulle.
Uuniperuna.
![]() |
Baby pinaatti salaatti ja uuniperuna kylmäsavulohitäytteellä |
Teen kahta eri tahnaa perunalle aina.
Toinen on kylmäsavulohesta ja toinen tonnikalasta.
Kylmäsavulohitahnaan tarvit
150g klmäsavulohta pilkottuna,
200g ranskankermaa,
1,5 dl turkkilaista jugurttia,
puolikas punasipuli pieniksi silputtu,
tilliä,
sitruunapippuria,
valkopippuria,
pikkasen sitruunamehua,
suolaa
Sekoita kaikki ja anna hetken maustua jääkaapissa.
![]() |
Kylmäsavulohitäyte vaiheessa |
Tonnikalatahnaan tarvit
1 prk tonnikalaa vedessä,
200g ranskankermaa
1,5 dl turkkilaistajugurttia
puolikas paprika pilkottuna,
puolikas punasipuli pilkottuna,
1 pieni tuore chili pilkottuna,
valkopippuria,
suolaa
ja muita mausteita mistä itse tykkäät
Anna myös tämän maustua jääkaapissa hetki.
Perunat kypsennän microssa nykyään menee liian kauan parille potulle olla uunissa. Noista satseista syö neljä ihmistä. Hauskaa viikonloppua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti