lauantaina

Saturday

Tänään vapaapäivänä olenkin herännyt jo 06:17 - ei se haittaa. Viikonloppu aamut on ihania, kerrostalo ja liikenne on vielä suht hiljanen seitsemän aikaan aamusta. Kahvit on vielä keittämättä, mietin josko keittäisin espressoa - nam. Nautitaan tästä päivästä - ai niin tänään meillä on taaas simpukkakeittoa, simpukat oli niin edullisia kaupassa käydessä että oli vain pakko napata yksi verkko!
 Olen ihastunut tällä hetkellä vuonakaaleen ja baby pinatiin. Eilen tein salaatin niistä johon lisäsin keltaisia luumutomaatteja, vuohenjuustoa ja aurinkokuivattua tomaattia. En käytä salaatinkastiketta vaan nostan pöytään sitruunaoliiviöljyä ja viikunabalsamicoa, siitä voi sitten oman maun mukaan lisätä. Salaatilla oli kaverina broilerin rintafile täytetty aurinkokuivatuilla tomaateilla, basilikalla ja valkosipulilla. Tein sellasen tahnan niistä jota jäi pikkasen yli niin sipasin patongin päälle ja oli kulkaas sairaan hyvää! Tarkotus oli laittaa tuoretta ananasta myös salattiin mutta unohdin!
Viimeistelin salaatin raastamalla pikkusen pecoriinoa päälle....

Tässä broiskut raakana. Päälle ripottelin himalajasuolaa, chilihiutaleita ja sitruunapippuria. Broileriit paistan uunissa ja noin 30min niin ne on valmiita, lämpötila 200 astetta, en paista broiskuja koviksi koppuroiksi tykkään ku ne on juri ja juuri kypsyneet (ei kuitenkaan raakaa)   
Nyt kahvin keittoon - hyvää työpäivää kukkien kera niille jotka ovat töissä tänään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...