tiistaina

Henkeäsalpaavan kaunista !

Pietarin kirkkooon kun vihdoinkin pääsimme sisälle, toisella yrittämällä, oli fiilis ihan huikee! Viime viikon tiistaina puoli yhdentoista aikaan kävelimme Vatikaaniin mennäksemme Pietarin kirkoon. Oli sitten ziljoona muutakin päättänyt tehdä retken Vatikaaniin, kirkkoon oli vain 2-3 tunnin jonot. Joo en jäännyt jonottaamaan..... vähän kyllä jäi harmittaan. No, torstaina kello olikin sitten herättämässä aikasin. Kirkko aukesi klo.07:00, olimme siellä 07:30 ja kävelimme suoraan sisälle Pietarin kirkkoon, ei mitään jonoa!! Kyllä kannatti herätä aikasin, kirkko oli henkeäsalpaavan kaunis! Yes, oli fiilis kun päästiin sisälle. Tässä teille muutama kuva. Hauskaa tiistaita! Tänään kuuluu syödä hernekeittoa!

 









1 kommentti:

  1. Wau! Kyllä kannatti avata simmut aikaisin. Ja nuo kaikki on luotu aikana, jolloin ei tietokoneista ole ollut apuja... Blogissani on sinulle haaste, jos ehdit vastailla.

    VastaaPoista

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...