maanantaina

Kampasimpukat - Pilgrimsmusslor - Scallops

Ou-jeee niin hyviä ovat että vievät mennessään siis kampasimpukat. Itse paistan pannussa 1min/puoli. Ennen paistamista hierasen pikkasen öljyä, suolaa ja jauhettua mustaapippuria - sit vain kuumalle pannulle. On hyvin tärkeää että ei paista kampasimpukoita liian kauan silloin niistä tulee sitkeitä! "Eräs" Hanna tutustutti minut savupaprikarisottoon ja sen ohjeen löytää Kulinaarimuruja blogista, www.valipala.blogspot.fi, (syyskuu 2013 paahteinen makupari luomuviinille). Tää on kans yksiä niitä ohjeita et eipähän tarvi etsiä toista yhtä hyvää! Eka kerran ku tehtiin niin paistoin kampasimpukoita kaveriksi ja toimii aivan sairaan hyvin! Kokeilkaa, Kulinaarimurun sivuilta löytyy paljon hyviä ohjeita!





Tuoreita kampasimpukoita, Roomassa.
Kerran olen maistanut miekkakalaa, Fredsgatan 12 Tukholmassa ja oli aivan törkeen hyvää!

Rakastan yksinkertaisesti kalaa ja äyriäisiä!

Kuvat ovat yhdestä pikkukaupasta - Roomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...