keskiviikkona

ALE - REA - SALE

Nyt on "se" aika milloin kannattaa tehdä hyviä investointeja, eikö vain! Moni liike on aloittanut kesä-alennusmyynnit, ja niin myös Pukumies! Huomenna Pukumies potkaisee alet käyntiin huikealla Ennakkoale illalla! Koko illan ajan, klo.18:30-21:00, kaikki aletuotteet -50% vihreällä S-etukortilla, joka on kyllä hyvä prosentti! Sinne siis, muistaakseni viime kerralla tein vain loistavia hankintoja, harmaata ja valkoista! Kesään tulee paljon myös mustaa, jos joku nyt ajattelee että värejä - no thänx!  Itse olen hurmaantunut keltaisesta,  kirkkaat värit ovat niiiin pirtsakoita ja herkullisia, turvallista mustaa kerkeää käyttää sitten syksyllä!
Kivaa säpinää tiedossa huomiseksi, näissä Ennakkoale tilaisuuksissa on sellanen ihana kuhina, naisten silmistä voi lukea tyytyväisyyden, kun he ovat bonganneet jotain mieluisaa!
Kävin tänään näpsimässä hieman kuvia Pukumiehessä, niin kauan kuin akkua oli! Mieleenpainuvin oli Minimumin tosi kiva kesämekko, hirveän värikäs - musta, ai meneekö jutut jotenkin ristiin nyt?! Samaiselta merkiltä myös upea uutukainen nuden sävyinen paita/kietaisumekko, ja herkkä vaalean harmaa hellemekko, joka menee kyllä parempanakin! Marc O'Pololta löytyy kivoja keltasen sävyjä, ja Bossilta upeaa kuviointia.....ja toki monelta muultakin merkiltä!
Mustaa mekkoa voi pitää kahdella eri tavalla, kangas on ihanan ilmava! 


Panamahattu on aikas kiva asuste tänä kesänä!

Tämä ihana uutukainen Minimumilta, yksinkertainen leikkaus, mutta niin kaunis!

Kaunis sävy!

Pakko oli näpsiä muutama kuva tästä kivasta haalarista mikä myyjällä oli päällä! Haalari löytyy Mick'sistä! 

Materiaali on ihana joustava!

Ja kun tarvitsee jotain harteille tämä Comman "huivi" on loistava valinta, pysyy hyvin harteilla koska kädet pudotetaan "resoorien" läpi! Eli ei ihan perus hartiahuivi!

Mekon sävy ei tule kunnolla esiin kuvassa, on vaaleamman harmaa, luonnossa!


Kaunista sinisävyä Bossilta!

Tämä kuviointi puhutteli minua!
Ei kannata missata huomista Ennakkoale iltaa!!! Nähdään huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...