keskiviikkona

Festarivaatteet ?!

Kokkolassa perinteikäs Mustakari in Memories 2017 lähestyy! Perjantaina mm. Juha Tapioo, ja Chisua, lauantaina vetonaulana Haloo Helsinki. Paikka on merenrannassa, "saaressa" (4 metrin sillan ylitys), jossa sijaitsee kiva pursiseura& Mustankarin ravintola.

Liu Jo:n uutta farkkumallia syksylle! 

Ollaan seurattu ilmoja, jotka on näyttänyt niin vaihtelevia juttuja, mutta nyt pitäisi olla loistava keli, kumpanakin päivänä! No, mitä sitten päälle "bileisiin" ? Suomen kesäillat on aika vilpoisia, niin jotain lämmintä on kiva olla hartioilla! Piikkareita on turha laittaa kun "pohja" on pehmeä....eihän ne festarikledut mitään kummoisempia tarvi olla, sellaset missä itse viihtyy - ne on hyvät! "Helppoo ku heinänteko", naisille!! Me ollaan niin easy going näissä vaateasioissa....vatvotaan, ja vatvotaan, sovitellaan, ja sovitellaan...soitellaan frendeille et mitä he laittaa....ja sit päädytään siihen ekaan asuun minkä oli jo ihan itse päättänyt alusta alkaen.......pikku prosentti meistä naisista ehkä toimii näin...eikö? Tunnistaako joku itseään?

Liu Jo:n farkkutakki, ja PBO:n paitis toimisi hyvin viikonlopun festareilla- nämä kaikki -40% Kokkolan Pukumiehestä!
Ranteeseen upea Hipanema, niin festarilook on sinetöity, löytyy myös Kokkolan Pukumiehen alesta 20€!!! Useampaa vaihtoehtoa!

Alennusmyynneistä löytää Kokkolasta paljon kivaa, uudet farkut, ja farkku/nahkarotsi toimii aina! Aurinkolasit on hyvä ottaa matkaan tulevana viikonloppuna, ja off course SE hyvä fiilis! Turvallisesti Mustallekarille pääsee keskustasta ilmaisella bussilla, joka on tosi hyvä, vähentää "onnettomuuksia" matkalla kohteeseen! Eli metsästä sitä Dahlin keltaista bussia Sokos hotelli Kaarlen edestä.

Punanen on aika nastaväri! Bossilta löytyy ihana oranssinpunanen, me like! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...