torstaina

Yksityiskohtiin takertuminen & Stockholm fiilistelyä

Asusteilla saa ihanasti piristettyä pukeutumista! Rohkeasti vain panamahattu päähän ja menoksi! Onhan se myös käytännöllinen kun lämpötilat nousevat, ja aurinko porottaa...stylempi vaihtoehto huiville! Itseasiassa, mökillä minulla on "panamahattu" käytössä, pakko olla päässä jotain kun aurinko porottaa kuumasti. Kuvassa olevat aurinkolasit on Mick'sistä, jotka oli tosi kivan näköiset, "kilpikonna" sangat, ja malliltaan pyöreä, hintaa en hoksannut katsoa mutta ei varmaan yli 30€ veikkaisin.

Kaikki tuotteet Pukumiehestä/Mick'sistä.

Ihanaa oli pyörähtää kaupoilla eilen, pitkästä aikaa! Shoppailu jatkuu tänään Pukumiehen Ennakkoalessa!

 Viime viikolla pyörähdimme puolisoni kanssa Tukholmassa. Ostoslistalla oli Jens Lapiduksen uusin dekkari, ja joku kiva uikkari. Kirjan ostin mutta uikkaria en. Risteilyllä aikaa on rajallisesti, ja kun tarjontaa on hirveästi niin ajatukset löivät jotenkin tilttiin. Kävelimme kaupunkia ristiin rastiin. Lounaan nauteimme Ardbeg Embasyssä, viskin ystävien paratiisi, tai niin luulisin, valinnan varaa löytyy. Suosittelen Ardbeg Embassyä lounas paikkana, heillä on 100kr hampurilaislounas. Vaihtoehtona on kolme eri hampparia joista yksi on vege, ruokajuoma, ja kahvi kuuluu hintaan.

Annos oli reilu!

Paikka löytyy Vanhasta kaupungista, Västra Långbrogatanilta, Järntorgetin päästä. Henkilökunta oli todella mukavaa, ja viskin ystävillä syntyy hyviä analysoivia keskusteluja....sujuvasti kuuntelin vieressä.

Savuisten viskien ystäville Ardbeg.

Cos-liikkeestä yritin metsästää yhtä paitaa minkä bongasin Hesasta, mutta se oli myös Tukholmasta loppu.
Blueberrystä nappasin ihanan proteiinismoothien matkaan, hitsin heillä on kaikkea ihanaa menuulla.


Kahvitella ei keretty!!??!!! Joka olisi kyllä aika must Tukholmassa, "tyydyimme" ottamaan mukaan leivokset Sturegalleriasta, jotka nautittiin laivassa.


Tukholma on kyllä niin ihana kaupunki, johon en ikinä kyllästy!

Sture gallerian

NK-tavaratalo

Takana keskellä näkyy Ooppera.

Ahvenanmaalla pika stoppi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...