tiistaina

Farkkua 💗 Denimiä

Denimiä eri sävyissä - aika kohdallaan juuri nyt, tai eiköhän farkku ole aina "kohdallaan". Itse olen "hamstrannut" tai ihastunut farkkupaitoihin, ja lyhyen ajan sisällä löytänyt kaksi oikein kivaa. Toinen on kulutettu sävyltään ja toinen on "just se oikean" sininen. Pukumiehen alesta löysin tämän viimeisen, takana farkkupaidassa on halkio, sellanen "pingviinihalkio", aika hauska yksityiskohta. Paita on juuri oikean mittainen, suurinpiirtein lonkkaluiden päälle, merkki on Park Lane. Tämä paita on ale-tuote, ja hyvällä lykyllä löytyy vielä liikkeistä!


Farkkuja löytyy kyllä joka lähtöön, ja huikea määrä eri malleja löytyy! Luin juuri että über leveät farkut ovat nyt kuuminta hottia, sellaiset löytyy ainakin Mos Moshilta! Pukumiehestä löytyy farkkuja myös ilman mitään koristeita, mutta myös sitten niitä mihin on ujutettu strasseja ym. bling blingiä.



Valkoiset farkut ovat ehkä haastavin löytää keskikesällä, koska niitä ei tehdä samoissa määrin kuin sinisiä. Ne ovat "kausituotteita", ja näin ollen niitä tulee vain jokin tietty määrä.

Valkoiset farkut kannattaa NYT käydä hankkimassa! 
Jos puhutaan eri merkeistä farkuissa niin, Very Nice farkku on Pukumiehessä hyvin suosittu merkki,heiltä löytyy useampaa mallia, myös vajaamittaista farkkua, ja sävyjä on useampaa.
Pitkiä lahkeita löytyy Liu Jo merkiltä, jotkut jotka käyttävät reiluja 34 lahkeenpituuksia, löytävät tältä merkiltä loistavat!
Mos Mosh merkki menee niin hoikkareitiselle  kuin reisiä omaavalle naiselle, ja istuvuus on loistava. Näistä housuista löytyy sitä pikku extraa, ja useita värejä, ei pelkästään sinistä.
Osaa mainitsemistani merkeistä löytyy alesta, ja merkkejä löytyy vielä vaikka kuinka!

Jos istahtaisi keskustassa penkille, taikka festareilla, ja katselisi "sillä silmällä" niin arvailisin, että suurimmalla osalla ihmisistä on farkut jalassa!

Save the Duke löytyy alesta, ja taka-alalla upeet Dieselin farkut.
Miehiä unohtamatta, heille löytyy myös kivoja kulutettuja farkkuja, esim. Dieseliltä, ja Tigerilta,  mutta myöskin ilman kulutusta löytyy Maciltä, ja Bossilta. Osalla merkeistä löytyy myös pitkää lahetta 36, joka ei ole takuu kaikilta merkeiltä.  Valinnan varaa miesten malleissa ei ole niin suuressa skaalassa kuin naisilla, mutta löytyy kuitenkin! Miehet ei tarvitse strasseja niin paljon kuin naiset...

Onhan farkku muutakin kuin "vain farkkuhousuja", esim. farkkutakki, aika kiva asuste, ja kuin myös kirjotuksen alussa mainitsemani farkkupaidat, ja tietty farkkusortsit!

Farkkusortsit Marc O'Polo

Pukumiehen facebook-sivuilla on menossa kilpailu jossa kysytään mikä on se "the festarivaate", käyhän osallistumassa arvontaan! Palkintona vapaaliput Mustakari memories tapahtumaan Kokkolassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...