perjantaina

Lev - Älska - Skratta

Juhannusaatto - tänään on aamusta poimittu kukkia juhannussalkoon. Hurautettiin meren rannalle, Öjan Brygganille, missä perinteisesti saa osallistua juhannussalon koristeluun.






Juhannussalko nostettiin aploodien kera ylös, ja piirileikit salon ympärillä alkoivat. Minä myös - olin tanssimassa juhannussalon ympärillä lainalasten kanssa....jotka sitten yhtäkkiä katosivat, ja meitsi sai jatkaa tanssimista....noh...man måste ju bjuda till lite.....sain "ylipuhuttua" lainalapsia piirileikkiin, kiva traditio! Brygganilla oli oikein kiva fiilis, ja paljon tuttuja, osallistuttiin myös äidin kanssa "Hula hula" tanssiin. Mukavaa oli ja, aika vierähti kivasti. Sää vain on hieman tylsä täällä meillä, +10 astetta, ja pilvistä, ei kyllä ole ensimmäinen kerta kun olen toppatakki päällä juhannusta viettänyt.

Hieman tekisi jotenkin mieli käydä lenkillä, taikka kuntosalilla....mutta saapi nähdä, onhan tässä vielä tunteja jäljellä tälle vuorokaudelle.



Otsikko tälle kirjotukselle tulee kauniista rannekorusta CAJONI smycken, joita voi facebookin kautta tilata itselleen, kuvassa oleva rannekoru oli jossain vaiheessa loppuunmyyty. Kannattaa kurkata Cajoni smycken facebook- tai Instagram sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...