sunnuntaina

Ihana aurinko & aurinkosuojat

Nyt on jo muutaman päivän saatu nauttia Pohjanmaalla kivoista hellepäivistä, ihanaa luksusta! Kesäpäiviä ajatellen ostin viime kuussa Cliniquen päivävoiteen "Pep start" joka sisältää 20 UVA-ja UVB suojakertoimen. Suurimassa osassa päivävoiteita on suojakertoimet, mutta onko UVA ja UVB suojat? Yövoiteissa ei ole suojakerrointa, ja siksi ne on tarkoitettu vain öisin käyttöön, talvella voi käyttää yövoidetta myös päivisin.

Kasvovoide on myös hankittu Kokkolan Emotionista.

Olen kerran polttanut huulet, ja siitä lähtien ne ovat olleet extra herkät auringon paahtaessa. Blistex on hyvää, mutta nyt jotenki tuntui että tarvisin jotain muuta. Olen blistexin suurkuluttaja ympäri vuoden, ja ostelen tuubeja tasa välein, niitä löytyy vähän joka laukuntaskusta, ja välillä joka tuubi on hukassa! Nyt kuitenkin tuntui siltä että, kun en ollut varma kuinka vanhoja tuubit ovat, ja onko niissä kuinka hyvin suojaa, ostan siis uuden! Kävin Emotionissa, ja itseasiassa mieheni, löysi varteen otettavan aurinkosuojan, joka oli vain ja ainoastaan huulille tarkoitettu! Heh heh huulirasvaa lähdettiin ostaan, mutta liikkeeseen päästyämme näinkin jotain ihan muuta mielenkiintoista.....aika tyypillistä minua. Noh, merkki on Australian Gold, sisältää mm. E-vitamiiniä, aloe veraa, ja jojobaa. Suojakerroin on 30, niinkuin myös Blistexissä, tuoksu on kiwi-lime, joka oli oikein virkistävä. Otin "huulirasvan" heti käyttöön, ja ei ole mitään moitittavaa, toistaiseksi. Samalta valmistajalta löytyy 50 suojakertoimella paksumpi tuubi jota voi käyttää huulten lisäksi kasvoihin. Olin kuitenkin skeptinen tämän suhteen, että kuinka imeytyy huuliin, jos on myös tarkoitettu kasvoille......

"Huulirasva" Kokkolan Emotionista 5,95€!

Aurinkorasvat on hankittu jo hyvissä ajoin, Piz Bunia, Clarinsia, Biothermia, ja Puhdas+. Biothermillä on loistava aurinkorasva kasvoille, imeytyy hyvin, eikä jää epämukavan tahmaiseksi. Oikeasti voiteen kun levittää kasvoille, se häipyy jonnekkin, kasvot tuntuu miellyttäviltä, ja eikä mitenkään rasvaisilta.

Merenrannalla meillä on kunnon kertoimmet käytössä!
Aurinkorasvoja löytyy markkinoilta ziljoona, itse valitsen sellaiset jotka imeytyvät hyvin, ja joita aikaisemmin olen käyttänyt. Vanhoja rasvoja kannattaa käyttää varauksella, yleensä tehot säilyy vuoden avaamisesta, kannattaa kurkata purkin kyljestä. Emotionissa alkaa ALE huomenna, kannattaa käydä kurkkaamassa, Kokkolassa saa ihanan asiantuntevaa palvelua!

Aurinkoista ja lämmintä sunnuntaita!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...