maanantaina

RukaTonttu - loistava valinta!

Takana on ihana, pitkä viikonloppu Rukalla. Valittiin yöpyminen, niin että rinteeseen olisi vaivaton pääsy, ja että hiihtoladut olisi lähellä. Hotelli RukaTonttu täytti nämä kriteerit, ihan Talvijärven rannalla, josta Ruka keskukseen on vain n. 650m.



Valinta osui oikein nappii, ja olimme tyytyväisiä valintaamme. Hotelli RukaTontussa on 16 huonetta, joissa kaikissa huoneissa on normi hotellivarustelun lisäksi kuivauskaappi, aivan loistavaa, hiihtokamppeet sai heti näppärästi kuivattua. Huoneemme oli siisti, ja toimiva, wc/suihkutila oli tilava, tv:tä muistettiin muutaman kerran avata....





Aamupala tarjoiltiin joka päivä klo.08:00-10:00, jolla pärjäsi loistavasti lounaaseen asti.
Torstai-iltana kun saavuimme hotellille, oli vastaanotto oikein mieluisa. Ravintolasta kantautui kansainvälistä meininkiä! Hotelliyrittäjä Matti Hurttia, oli keskellä kunnon kuvaustilannetta kun saavuimme hotellille, aasialaiset vieraat halusivat ruokailun päätteeksi ottaa kuvan "the chefin" kanssa. Hotelli ja ravintola RukaTonttu on ulkomaalaisten vieraiden suosiossa. Ilmapiiri hotellissa oli lämmin, ja ystävällinen. Ensimmäiset minuutin hotelliin saapuessa teki loistavan vaikutuksen, ja se säilyi koko vierailumme ajan, tätä fiilistä ei välttämättä tavoita isoissa ketjuhotelleissa.

Chef&yrittäjä Matti Hurttio



Voin lämpimästi suositella Hotelli RukaTonttua, sijainti on loistava, juuri sopivan matkan päässä Rukan keskuksesta, ja sen vilinästä. Hotellin asiakkailla on mahdollisuus saunoa savusaunassa, ja samalla pulahtaa avantoon. Ravintola on auki joka päivä ainakin klo.21:00.
Ravintola mukautuu asiakkaiden toiveiden mukaan, kunhan niistä sovitaan etukäteen. Aamupalalla oli ihana katsella järvelle, maisemat ovat todella kauniita, ja sellainen ihana kiireettömyyden tunne valtasia kehon.
Sesonki on parhaimmillaan juuri nyt, ja voi olla haastavaa saada Hotelli RukaTontusta huoneita, mutta heille voi myös lähettää sähköpostia, ja kysellä mahdollisia peruutuksia.






Hiihtoloma lähestyy, ja ehkä jostain pohjosesta vielä löytyy majotusta....Sen verran hyvän vaikutuksen saimme hotellista, että seuraava reissu on jo varattuna!

Blogiyhteistyö - Hotelli RukaTonttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...