maanantaina

Juhlameikin loihtiminen 40+ ...

Kestävän juhlameikin loihtiminen alkaa pari, kolme päivää ennen "the hetkeä". Mitä siis tarkoitan?
 Kannattaa välttää suolaista ruokaa, nesteen kerääntyminen voi näkyä kivasti kasvoilla, jos siihen on taipumusta. Huolellinen kasvojen puhdistus on todella tärkeää, tämä pitäisi jaksaa tehdä aina, aamulla myös!



Levitän illalla Biothermin Serum in oil, Blue Therapy kasvoille, Lancomen silmänympärysvoiteen, ja vielä Biothermin Blue Therapy sarjan yövoiteen. Puhdistus tapahtuu myös Biothermin tuotteilla, olen tykästynyt niihin, ja ne ovat sopineet minulle. Jos oikein "Rolls Royce" putsariin haluaa panostaa, suosittelen Guerlainin puhdistuvoidettä, aivan huippu, mutta niin on myös hintakin. "Osuin" kerran Sokokselle kun Guerlain uusi tuotteita, ja poistivat "vanhat purkit" -70%, sama tuote jatkui mutta erinlaisessa purkissa, no ehkä jotain hienosäätöä tekivät mutta....
Näin talvella, ja kuvassa, minulla on Biothermin Accelerated seerumi, ja Diorin XP-voide. Annan seerumin imeytyä hetken, ja kuten myös päivävoiteen.




Juhlatilanteisiin käytän Diorin Nude Air meikkivoidetta (väri 030), jolla tulee todella kauniin samettinen pinta, en käytä mitään puuteria. Poskiin sipaisen aurinkopuuteria joka on muuten todella edullinen, luottotuotteeni, We Care Icon, väri: 2 magic tan, maksaa alle 10€, Emotionista! Toki huomaa, että väri kuluu nopeammin, mutta kun tähän olen tottunut niin en vaihda!

Silmäluomet pohjustan Lancomen La Basella, väri 02, ja kuvassa olevaan silmämeikkiin käytin pikimustaa, ja ruskeaa luomiväriä, tässä välissä kiinnitin irtoripset tuomaan lisää volaa. Irtoripsien kiinnittäminen ei ole helppoa, minun mielestä, siksi niiden käyttö jää kyllä minimiin, ehkä kolme kertaa vuodessa, max! Tällä kertaa kiinnitys sujui ihan ok. Olin niin tohkeissani että unohdin lisätä ripsiväriä ennen kiinnittämistä, mutta sipasin hieman jälkikäteen. Jatkoin silmämeikin tekoa, "silmäkuoppaan", silmäluun kohdalle siveltelin useita kerroksia, häivytin ja lisäilin. Luomeni "syö" jotenkin väriä, ja saan lisätä väriä aikalailla, pehmensin väriä ruskealla luomivärillä, ja viimeiseksi sipaisin vaaleaa luomiväri kulmien alle. Kulmia väritin hiukka kynällä, kun en kerennyt käydä fixauttamassa niitä, olen tosi surkea itse muotoilemaan kulmia, ne olisi voinneet olla vähän huolitellummat!

Jos sitten tiivistän tämän tekstin, niin pohjan kun tekee huolellisesti, panostaa itselle sopivaa, oikeaan värivoiteeseen, niin meikin saa näyttämään hyvältä. Värivalinnoissa kannattaa kääntyä asiantuntijoiden puoleen!



Huulissa minulla on Diorin huulipuna Rouge 789. Halusin jotain normiväristä poikkeavaa, huulipuna on matta, mutta sisältää rasvaa, joka tekee huulipunasta mielyttävän käyttää. Tämä oli viime hetken päähänpisto, jonka toteutin muutamaa tuntia ennen tilaisuutta. Niin kiirellä kävin huulipunaostoksilla, että en huomannut löytyisikö siihen saman sävyistä huultenrajauskynää!

Täytyy tunnustaa että en osaa käyttää valokynää, unohdan huultenrajauksen, ja silmiin teen "rajauksen" luomivärillä, jos pitää tehdä....



Arkena käytän vain BB-voidetta, aurinkopuuteria, ripsiväriä, ja huulikiillettä jos muistan!
Näin meikkaa 40+ + 💛....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...