keskiviikkona

The outfit!!

Ooo-lalaaaa..."onnexi" en ole kokoa 38 ja päälle 170cm pitkä!! No miksikö? Syy Bossin naisten malliston upea oranssin punainen haalari! Pidin hetken kirjoittamisessa taukoa, ja mietein tätä upeaa luomusta ....tämä haalari sopisi YO-äidille, vaara on kylläkin että itse ylioppilas jäisi äidin varjoon.....oikeastaan ihan sama mihin tilanteeseen tämän haalarin pukee, se herättää kyllä huomion, ja kääntää varmasti päät - it's a knock out outfit!!!


Väri on niiiiin kauniin oransiin menevä punainen, täydellinen väri...toistinkohan.nyt itseäni?!

Love!



Virkistävää oli pyörhtää tänään kaupungilla, ja fiilistellä värejä! Aprikoosi, hento sellainen, näyttää myös olevan tämän kevään/kesän juttu, myös selkeys vaatteiden leikkauksissa on kaunista tänä keväänä, kuten myös laskeutuvat materiaalit - nämä on siis omia tulkintojani! Bossin haalarin, ja paljon muita upeita kevään uutuuksia löydät Pukumies liikkeistä. Kuvien vaatteet on Kokkolan Pukumiehestä. P.s Kannataa käydä tsekkaan myös upeat In wearin uutuudet! 

Leppoista kesliviikkoa!

Boss näyttää tarjoilevan parastaan tänä keväänä!

In wear yläosa, sopisi tiukkojen sinisten farkkujen kanssa - olisi aika vetävä kombo! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...