sunnuntaina

Pystyraitaa!

Nyt löyty rusetti/puffi "paita" minun makuun, Minimumin Moves mallistosta. Uutta myös Mick'sissä, vaikka paidassa oli hulluna yksityiskohtia, se oli puhdas ja selkeä. Materiaali on miellyttävä, kankaan pinta on kaunis,  ja hivenen hohtava. Takana paidassa on vetoketju, mikä lisää istuvuutta, vaikkakin on leveä helmainen. Leveän paidan pitää, mielestäni istua olkapäistä, niin silloin se on toimiva, eikä näytä isolta epämääräiseltä pussilta. Paita ei ole mikään bilepaita, mutta kaikkeen muuhun käyttöön se sopii täydellisesti.
Pystyraita on tosi kivan näköistä, kun se on ohutta, ja se kuulemma vielä hoikentaakin....

Täydellinen sininen, ja muutenkin täydellinen - love it!

Moves -  paita 55€, ja huomaa takana musta tunika/mekko, löytyy myös mustana, Mick'sistä!


Miesten puolella bongasin "puhtautta ja selkeyttä" - mustaa ja valkoista. Kaiken värikirjon keskellä, puhdas valkoinen on hieno! J.Lindebergiltä löytyy upeita kapealinjaisia vaatteita miehille. Merkiltä löytyy myös kivoja laukkuja, isoja mustia weekendlaukkuja, jossa on paljon taskuja, ja materiaalit on pehmeitä - täydellisiä reissuun! Käykäähän katsomassa!

Black&white!

Slim fit - upea istuvuus!

Kuviopaitapusero on  tyylikkäs ja hillitty!

Eilen seurasin Emma gaalaa, sai nauttia upeista esityksistä, ja hieman kohelluksistakin löytyi juhlista. Vaatetusta on aina kiva seurata, mitä upeita, erinlaisia asuja ihmisillä on!
 Tänään juhlitaankin sitten Runebergiä, ja 8 vuotiasta uimakaveriani! Onnittelut!

Kaikki kuvat on otettu Kokkolan Pukumiehestä, ja Micksistä. Käykäähän tsekkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...