tiistaina

Onnistuneiden juhlien järjestäminen!

Miten järjestää onnistuneet juhlat? Juhlapaikka, pitää varata hyvissä ajoin, kesällä voivat kivat tilat olla kortilla. Kun tilan on varannut, ja suurinpiirtein miettinyt vierasluvun, on aika miettiä ruokailu, ja tilan "stailaus".


Viikonloppuna olin syntymäpäiväjuhlissa, vähän niinku "hovina", ja sain seurata juhlien järjestelyä aika läheltä. Onnistunut ruoka on aikalailla puolet juhlista, ja näissä juhlissa tapahtui taivaallinen makuräjähdys suussa, teemana oli Street food. Olen tässä kolmatta päivää miettinyt, kuinka mieletön makucombon kokki oli loihtinut. Tarjolla oli afrikkalaistyylisesti maustettua kanaa, mikä super makuräjädys suussa tapahtuikaan! Ehdotinkin pääkokille että voisin tulla ruokapalkalla hänelle töihin! Kokkolan alueella voin todellakin suositella Tommi Myllykangasta, mielettömän hyvää ruokaa! Vieläkin vesi herahtaa kielelle, kun ajattelenkaan hänen loihtimaa ruokaa!
Jos et saa ongittua hänen yhteystietoja, niin voin auttaa asiassa, laitahan viestiä!





No niin, kun ruokapuoli on kondiksessa, on stailauksen vuoro. Okej, kaikki osaa vetää pöytäliinat pöytiin, ja ripotella marituikkuja sinne tänne, joo ihan ok.....mutta haluatko että tila oikeasti näyttää hyvältä? Silloin kannattaa kääntyä, Kokkolassa, Anne Silanderin puoleen! Itseltäni puuttuu täysin sellainen visuaalinen ja isojen kokonaisuuksien loihtiminen. Osaan kyllä asetella tuikkuja sinne tänne, ja sommitella värejä - kotona, that's it.



Palataksemme Anneen, hän ajattelee niin taitavasti kokonaisuutta, tilaa, ja mitä asiakas haluaa. Hän loihtii todella taidokkaasti kauniin, ja upean tunnelman, ja aina asiakkaan toiveista - tietenkin. Näissä juhlissa toteutettiin minimalistisesti, mutta kuitenkin ihanan lämpimästi, bling blingiä käyttäen. Materiaaleina oli lasia, kynttilöitä, kristalleja, blingiä, sulkia, jokaisessa pöydässä oli iso valkoinen krysanteemi vihreiden höystöjen kera. Kynttilöitä, ja lyhtyjä oli ripoteltuna ympäri tilaa, sisääntulossa oli myös upeita runsaita kukkakimppuja, erilaisista valkoisista kukista. Tila oli niin kaunis, ja sen aisti myös sisäänastuvista vieraista! Tila oli myös valaistu upeasti tunnelmallisilla valoilla.
Toki - vieraat tekevät juhlista ne "the juhlat", naurua riitti näissä bileissä, ja lainatakseni yksien vieraiden sanontaa (hieman muokattuna) "ihan juhlakalujen näköiset juhlat"....





Annen yhteystiedot:

Anne Silander/ Visuaalinen suunnittelu
050-3384827
anne@kranssi.com

Catering: Tommi Myllykangas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...