maanantaina

Helppo pastasalaatti arkeen ...

Kesällä ruuan helppous on valttia! Tänään on suuntana mökki, ja sinne on mukava ottaa jotain konstailematonta ruokaa, näin ollen päädyin pastasalaattiin. Jotta ei heti huomenna tarvitse seisoa keittiössä, valmistin 5l kulhon salaattia, tästä riittää isollekkin porukalle!



Minna helppo pastasalaatti

2 pussi maissi/paprika/herne
1 pkt fetajuustoa
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1/2 kurkku
1/2 l mini pennepastaa (kuivana mitattu)
1 ps salamia 
(hyvin käy ilman, taikka tonnikalalla/katkaravuilla/kinkulla)


Kaikki vain sekaisin kulhossa, paitsi pasta, joka pitää keittää. Kurkun kuorein, ennen pilkkomista, ja tomaatit puolitin, fetan murustin käsin. Muista pestä kasvikset, ennen kuin alat pilkkomaan!



Yrttiöljy
1 dl valitsemaasi öljyä, 
(käytin sitruunaöljyä ja rypsiöljyä).
nyrkillinen yrttejä 
maustemitta suolaa
sitruunapippuria
1 valkosipulinkynsi

Kaikki sekaisin sauvasekottimella, tarkista suola, lisää tarvittaessa. Kaada salaatin päälle, anna vetäytyä tunti ennen syömistä, näin salaatti on saannut makua.




Kaveriksi voi grillata raakamakkaroita. Kannattaa miettiä mitä "lihaa" käytät salaatissa, jos vaikka haluat savustaa kalaa, niin valitse silloin katkaravut mielummin salaattiin! Pastasalaatti on helppo tehdä ja säilyy hyvin useamman päivän jääkaapissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...