torstaina

Nauttien mennään....

Upea keli ulkona, ja niin on myös ollut useampana päivänä, tällä viikollla. Olen löytämässä ihanan liikuntarytmin arkeen. Paikallinen kuntosali millä käyn, tarjoaa monipuolisesti erinlaisia jumppia. Juuri nyt nautin aamutreenaamisesta, töissä kun on, niin on täysi mahdottomuus osallistua 08:00-10:00 välillä alkaviin jumppiin. Nyt nautin spinningistä, body pumpista, coresta ja uimisesta. Uusi Les Mills body pump no.98 on ihana! Love it! Inhoan askelkyykkyjä ja niitä ohjelmassa tulee juuri sopiva setti minulle, ei mitään megalomaanista! Muutenkin ohjelma on nappiin minulle, suosittelen käyhän kokeileen! Uiminen on piiiiitkästä aikaa hiipinyt takaisin, uimahlliin on matkaa noin 3min pyörällä. Netissä minua on pistänyt silmään kuinka "Stadionilla uintia" on hehkutettu, ja sitten kävimielessä, että meillähän on myös 25m ulkouimaallas täällä Kokkolassa! Siitä se sitten lähti, eka kerran jälkeen jäin niin koukkuun, et ostin heti sarjalipun, ihanaa, ja se fiilis kropassa on huippu!

Mökin ja meren tuoma rauha, sopii juuri nyt oikein hyvin!

Juhannusta vietetään mökillä chillaillen, ihan vain ollaan, ja tehdään sitä mitä huvittaa.....Olen ottamassa treenikamat mukaan, toissa kesänä lenkkeilin ahkerasti mökillä. Mukavan rutiinin tein itselleni, heti kun heräsin, berocca "naamaan", lenkkarit jalkaan ja hölkkäileen. Ennen lenkkiä laitoin puusaunan lämpeämään. Lenkiltä palattuani pulahdin mereen uimaan, ja sitten saunomaann. Nyt toivon että merivesi ei tuntuisi niin hirveän kylmältä, että voisin viikonloppuna pulahtaa veteen...Ainut negatiivinen asia lenkkeilyssä mökillä on, että siellä voi olla käärmeitä, tienlaidassa.....en tykkää....mutta pitää vain katso ajlkoihin eikä juosta niin reunassa. Meidän mökki on hyvin paahteisella paikalla ja aurinkorasvaa on pakko laittaa, ja pitäähän sitä muutenkin käyttää. Sain testiin Puhdas+ aurinkorasvoja, kummatkin aurinkorasvat sisältävät kollageniä, toinen on voidemainen ja toinen suihke. Aurinkorasvoja olen nyt käyttänyt noin 3 viikkoa ja voin lämpimästi suositella niitä. Kummatkin aurinkorasvat imeytyvät hyvin, voidetta olen käyttänyt myös kasvoille, ja toiminut loistavasti, ei mitään moitittavaa. Kollageni aurinkorasvassahan on vain super plussaa!! Pullot ovat helppoja pumppu/suihkepulloja, myös hyvän mallisia, kulkeutuu hyvin matkassa, ja korkki pysyy lujasti kiinni. Puhdas+ tuotteethan eivät sisällä mitään ylimäärästä.  Aurinkorasvat eivät sisällä mineraaliöljyjä ja eikä parabeeneja, ja raaka-aineilla on Ecocert merkintä, eli raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän haitallisia, niin ihmiselle kuin luonnolle. Tuotteita voi kätevästi ostaa heidän nettisivuilta taikka Emotion/Sokos-liikkeistä.

Oikein ihanaa torstaita ja alkavaa juhannusta! 

Aurinkovoiteet eivät tahraa!

Tätä olen käyttänyt myös kasvoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...