keskiviikkona

Jumppaa ja suklaata!

Tämä päivä on koostunut liikunnasta, kaffittelusta, shoppailusta ja suklaasta. Hyvä vinkki sopia ystävän, työkaverin taikka äidin kanssa yhteisestä treenistä. Tosin äiti voi soittaa illalla ja perua kuntosalitreffit...noh se oli vain leikkiä. Eilen sovein työkaverin kanssa, että heti aamusta mennään spinning-ja coretunnille, huippua näin tulee sitten lähdettyä. Pikkunen mutka tuli kylläkin aamulla, tai paremmin sanottuna shokkilähtö! Heräsin klo.08:30 ja spinningtunti alkoi 09:00! Oikeesti kyllä tuntui siltä että miten päin tästä sängystä pinkaisen ylös, hirvee kiire. Ensimmäinen ajatus oli että en todellakaan kerkeä, ja harmitti kun sopinut työkaverin kanssa treffit. Seuraava ajatus oli että "paskat" (sori ilmaisu), yritän ehtiä. Matkaa kuntosalille about 3km, auto lainassa ja mies mennyt töihin toisella. Ei muuta kuin treenikamat niskaan, ja kamat kassiin, plus bansku matkan. Kunnon spurtti pyörällä, salaa toivoin että kunhan ei ole vastatuuli, silloin en kerkeä! Onni matkassa, vaikka pyöräilykypärä siinä tohinassa jäikin kotiin. Klo.08:38 pyörä tallista ja salamana kuntosalille, 08:50 olin kuntosalilla, pieni vastatuuli osan matkasta. Näin hankein pienen alkuhien pintaan, ennen sisäpyöräilytuntia! Coretunti, sisäpyöräilytunnin jälkeen oli huippu, kivalta tuntui myös se, että liikkeet ei tuntuneet "murhaliikkeiltä", että jotain hyötyä kuntosalitreenistäkin on sitte ollut. Paljon uusia liikkeitä jumppapallolla, välillä tuntui että vikkelyys tästä kropasta on jotenkin hävinnyt, tarkoitan siis sitä että kun nopeasti piti vaihtaa liikkeitä seteissä, niin tuusaaminen jättipallon kans oli haastavaa...Pikku "pallopainia" heh heh, mutta ehdottomasti hyvä kombo 45min sisäpyöräilyä ja 30min core päälle. Tunnin jälkeen olikin ihana pyöräillä kunnon vastatuulessa kotiin aamupalalle, ylämäessä haaveilin, että voi kun joku olisi tehnyt aamiaisen valmiiksi, onnexi oli se bansku matkassa, hillitsi hullua nälkää....mutta I made it!
Huomenna olisi Yoga Flex heti aamusta, ajattelin kyllä uhmata ja kävellä tässä myrskyssä salille, niiiin olen odottanut tätä kyseistä tuntia!
Yritin päivällä käydä tsiigaileen jotain kivoja treenivaatteita, mutta juuri ne mihin ihastuin, oli minun koko loppunut....no ei se maata kaada.



Otsikossa luki myös suklaata, tosiaan...tempaisin ja tein 45kpl raakasuklaata, tässä illalla. Tällä kertaa sovelsin, en tehnyt minkään ohjeen mukaan. Käytin kakkaomassaa, kaakaovoita, ekologista pikakahvijauhetta,kookosöljyä, tervahunajaa ja agavesiirappia. Hyvää tuli, hyvin tummaa ja tuhtia. Vielä oli pakastekuivattua vadelmajauhetta, jota tottakai käytin antaa kirpakkaa ihanaa makua, laitan sitä aina muotin pohjalle.

Myrsky senkun pauhaa ulkona, puuskissa 24m/s mitattu nyt illasta, Kokkolassa, aika hurjaa!

 Hyvää yötä teille kaikille, ja kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...