perjantaina

Kaikenlaisia mietteitä...

Olen nyt pessyt kasvoni "ihmesienellä", siis konjac spongella, viikon verran joka ilta, kasvot tuntuvat pehmeiltä. Kyllähän sitä miettii että lähteekö kasvot oikeasti puhtaiksi, kun on niin hellävaraista!? Mitään paksua meikkiä minulla ei ole ollut, muutaman kerran olen kasvovoiteiden lisäksi lisännyt aurinkorasvaa, tai sävyttävää BB-voidetta. Ripsivärin olen puhdistanut meikinpoistoaineella, jotenkin tuntuu että en halua "hangata" silmiä sienellä, joka on todella pehmeä. Välillä on tuntunut että haluaisin sienen olevan pikkasen rouheampi, mutta sitten muistan kosmetologin sanat "ei ole hyvä rikkoa ihon pintaa liian karheilla pinnoilla".... Jatkan kokeilua taikka kasvojen puhdidtusta konjakkisienellä. Harkitsen toisen sienen ostamista...

Seuraavat tekstit lainattu..täältä...Tämä Bamboo sieni on se, joka minulla on nyt käytössä.

" Rasvoittuva iho:
100 % luonnollinen Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne puhdistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja.
Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä. Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.
Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös *luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, *jolloin finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee"

Tämän sienen ajattelin vielä käydä hankkimassa!
" Aikuinen iho:
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta ja kollageenista tehty kasvojenpesusieni aikuiselle iholle. Sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä.
Sienen luontaisesti ihoa ravitsevien ja vahvistavien mineraalien lisäksi sieneen on lisätty aikuiselle iholle tarpeellista syvänmeren kaloista saatua kollageenia. Sieni pehmentää ihon pintaa, korjaa elastiinisäikeitä, kosteuttaa ja ravitsee ihoa jättäen ihon pehmeämmän ja elastisemman tuntuiseksi. Kevyesti kuorivan pesun jälkeen iho kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet."
Ostin omani V.I.P kauneushoitilasta, Kokkolasta.

Viikon päästä olisi juhannus, ruokailut menee fiilispohjalla, ehkäpä saaristolaisleipää voisi tehdä varmuuden vuoksi, ja keittää raparperistä ja inkivääristä, hiillokke. Ihanaa vaikka marenkikakun päälle/väliin. Keitä 1litra raparperiä (pilkottuna), 1-2 tl jauhettua inkivääriä ja 2dl sokeria. Nestettä et tarvitse välttämättä jos raparperit ovat mehukkaita, muuten lisää puoli desiä vettä. Löysin Valion ohjeen, herkulliseen raparperipiirakkaan. Juoksevan margariinin sijaan käytin 75g voita, muuten sama ohje, pohjaan. Päälle keittelin raparperiä inkiväärin kanssa, rakastan inkiväärin antamaa vivahdettä, sopii loistavasti raparperin kanssa! Raparperipiirakkaa on ihana nauttia vanilijakastikkeen kanssa. Tämä on loistava vierasvara pakkaseen, jos se pysyy siellä!


Hyvää alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...