torstaina

Venyttely

Mikä siinä on että venyttely kotona tuntuu pakkopullalta, en millään saa aikaseksi venyteltyä kotioloissa. Pitäisi aloittaa aamurutiinina venyttely, ihan vain muutama venyttelyliike, jos se siitä sitten alkaisi ja pikkuhiljaa lisätä muutama liike....katsotaan miten idea kehittyy, saanko siirrettyä sen aamurutiiniksi.
 Täällä Kokkolassa on myrskynnyt kunnolla, ja yhä edelleen myrskyää. Myrskystä huolimatta, kävin aamusta jooga flex tunnilla. Hetken mietein että onkohan tunnille tulossa ketään muita kuin minä, mutta olihan meitä ruhtinaalliset 4 paikalla. Ihana että tunti ohjattiin, vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta. Olen käynnyt yin jooga tunneilla, ja jooga flex oli uusi tuttavuus. Miten nämä eroavat toisistaan, on että yin joogassa venytykset/liikkeet ovat pitempiä, flexissä ne ovat huomattavasti lyhyempiä. Tänään jooga flexissä venyteltiin monipuolisesti koko kroppaa. Kyllä huomasin että olen venyttelyä laiminlyöty, pakarat oli jumissa, puhumattakaan muusta kropasta. Ajatus ihanan lämpimästä hotsalista, jossa avataan ja venytellään kroppaa, kuulostaa ihanalta, mutta oikeasti koska olen niin jumissa, liikkeet tuntuvat haastavilta ja jopa haluaisi antaa periksi. Tunnin jälkeenhän olo on ihana, tuntuu että pääkääntyy ja ketteryyttä tullut kroppaan... Aikasemmin kävin 3 kertaa viikossa lihashuoltotunneilla, mutta nyt en ole käynnyt useampaan kuukauteen ja sen myös tunsi, todella tympeää, ja tästä saa syyttää vain itseään.
Huomenna löytyisi vielä kehonhuoltotunti, heti aamusta, kahdeksan maissa, tekisi kyllä hyvää. Foamroller tunnit ovat myös "kivaa kidutusta", ensimmäisellä kerralla nousi tuskanhiki pintaan, tämä on myös laji jota voisi kotona tehdä, mutta enpä rullaile....Paljon mukavempaa on lähteä lenkille. No, tässä asiassa voi vain itse yrittää muuttaa asennetta, ei sen kummempaa.
Loppu päivä taitaa mennä mukavasti kotona, koska keli ei näytä laantuvan. Hiukan soitellut läpi sukulaisia ja tsekannut että heille ei ole aiheutunut mitään suurempia katastrooffeja, kovimillaan täällä puuskat ovat olleet 24 m/s. Tavaraoitahan on voinnut kerätä pois hyvissä ajoin, mutta se että puu kaatuu talon taikka mökin päälle siihen ei voi oikein varautua.



 Hyvää torstaipäivää teille kaikille!

P.s Tänään olisi hyvä päivä leipasta korvapuusteja....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...