perjantaina

"Hyvän olon ja mielen ilta"

Eilen pyörähdin paikallisen kuntoutusaseman/keskuksen, Hyvän olon ja mielen illassa. Lähdin iltaan mielenkiinnolla, ja ajatuksena oli että saisin alan ammattilaisilta infoa lymfahoidosta. Tuskailen paksujen pohkeiden kanssa, ja ajattelin josko lymfasta voisi olla apua. Näytevartteja oli tarjolla vaikka mistä mutta ei lymfasta, no ei se haitannut, pääsin keskustelemaan lymfasta, ja se ei ehkä ole ratkaisu pohkeilleni, vaan tukisukat mittatilaustyönä. Nyt on pakko myöntää että olen laiminlyönnyt kompressiosukkien ja säärystimien käyttöä, nyt ne taas lähtee käyttöön.

Kiitos!


No, olihan siellä illassa muutakin, nimittäin 5€ sai pikamanikyyrin, onneksi päätin jäädä jonottamaan, minulla on aivan ihanat kynnet! Olisikohan siinä mennyt 10min, en tiedä mutta taidokkaasti, Saara V.I.P. kauneushoitolasta, loihti ihanat "kynnet". Siinä istuessani katseeni kiinnittyi ihonhoitosieniin, Konjac Sponge! Nämä ihonhoitosienet ovat 100% luonnollisia, ja soveltuvat päivittäiseen ihonhoitoon. Puhdistaa ihon, huokoset, ja kuorii hellävaraisesti, sieniä löytyy viittä erinlaista, oman ihon mukaan, ja vartalolle oma. Konjac Sponge on valmistettu Konjac - kasvijuuresta, joka on luonnollista kasvikuitua. Sieni kastellaan ennen käyttöä runsaalla vedellä, käyttöikä sienellä on n.3kk! Saara vinkkasi että suihkussa kannattaa olla oma ja toinen pesualtaan vieressä. Sienessä on naru millä sen ripustaa roikkumaan, täysin sienen ei tarvitse kuivua pesujen välillä, ja jos se on joka päivä käytössä niin sieni ei  välttämättä kuivukkaan, täysin! En ostanut sieneä eilen koska en ollut varannut käteistä niin paljoa, kun tein muita ostoksia, mutta tänään kipitän sen hakemaan. Olisiko tässä vastaus minun kasvojenpuhdistukselle?! Konjac Sponge sopii myös miehille. Muistan että olisin lukenut jostain naistenlehdestä tästä sienestä, mutta en vain muista milloin!
Kynsistä tuli niiiiiiin kauniit. Nyt tiedän kenen puoleen kääntyä, kun tarvitsen kauniin lakkaukasen. Pikamanikyyri tuli juuri oikeaan aikaan, minulla on huomenna tilaisuus missä pitää olla edukseen. Saara teki minulle "pitkiä lehtiä" kynnen sivusta, sanoi että tämä antaa vaikutuksen että olisi pidemmät kynnet, mitä todellisuudessa on.

Sieniä löytyy eri mallisia, 10€/kpl!


Lämpimästi suosittelen Saaraa!

Eilen kun yritin ottaa kuvia kynsistä, niin enemmän katseen kiinnittyi ryppyiseen ihooni, mutta voiko 42v olla siloposkisia käsiä? Ainakin aloitan säännöllisen käsienrasvauksen, ja kynsinauhavoiteen käytön.

Ryppyiset kädet jotka tarvitsevat hoitoa ja kynsinauhat rasvausta, mutta lakkaus on kaunis!

 Nyt pitää valmistautua body pump ja spinning hiit tunneille, en olekkaan vielä testannut 30min pumppia ja 30min spinning hiit tuntia. Mietityttää mitä 30min pumpissa tehdään, askelkyykyn minun puolesta voisi unohtaa, inhokki liike....Eilinen core tuntuu vatsanseudulla, ei ole pitkään aikaan ollut vatsalihakset näin hellänä, tehokas tunti. Tällä viikolla olen testaillut eri aamujumppia ja testailu vielä jatkuu, ensi viikolla sitten kasaan jonku hyvän ohjelman, aamut toimiin minulla parhaiten, vaikka hullu kiire tullutkin joka aamu!


Loistavaa perjantaita, myrskykin täällä Keski-Pohjanmaalla on selätetty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...