tiistaina

Akaasiakuitua, C-vitamiinia ja kuusenkerkkää ...

Nyt on hyvä aika poimia kuusenkerkkiä, maanomistajan luvalla. Jossain kohden ne ovat jo kasvaneet isoiksi, mutta kun sopivan luvallisen paikan löytää, niitä voi hyvin poimia pakkaseen. Kuusenkerkkää ei kannata kuivata, koska silloin ne menettävät "kaikki hyvät" eteerisetöljyt. Olen tutkaillut muutamia ohjeita ja, tulin siihen tulokseen että itse surruuttelen niitä smoothieen. Myöhemmin joskus talvella, haudutan niitä teeksi - jos yskä yllättää. Siirappia valmistaaksesi tarvitset paljon kuusenkerkkiä, ja näin ollen hautasin sen ajatuksen.


Akaasiakuitu jauhetta, kuusenkerkkää, mustia viinimarjoja, banskua ja rahkaa.
 Uudet tuulet puhaltelee smoothie rintamalla! Aamusmoothieen olen kuusenkerkän lisäksi lisännyt, Puhdas+ akaasiakuitu jauhetta. Vuorokausi annos akaasiakuitu jauheessa on 1 rkl, toistaiseksi olen lisännyt sen 1 rkl heti aamusta. Kylläisyyden tunteen, tuntee aika nopeasti, mietinkin että jos puolittaisin annoksen ja käyttäisin 1,5tl aamulla ja toiset 1,5tl, myöhemmin päivällä taikka illalla. Akaasiakuitu jauhetta on erinomaista käyttää esim. jos tarkkailee painoa tai kuidun saanti ruokavaliossa on vähäistä.

Akaasiakuitu jauhe ei maistu miltään, joillekkin tämä on todella tärkeä tieto!



1 rkl päivässä, jauhe on vaaleaa väriltään.


Akaasiakuitu jauhe ei maistu miltään, ja mikä parasta se ei turpoa nesteessä. Kuitua nautitaan siten että sekoitetaan sitä veteen taikka smoothieen, itse suosin jälkimmäistä. Purkki on iso ja sitä riittää pitkäksi aikaa. Loistava lisä smoothieen, kun on kiire ja ei keksi mitään muuta lounaaksi. Ruokalusikallisen kun lisää marjojen ja rahkan sekaan pysyy kylläisenä koko päivän! Välillähän on näitä päiviä, että ei vain kerkeä miettiä mitä ottaa lounaaksi. Kannattaa testata!

Miksi Puhdas+? Olen 42v, koen että nyt, tässä iässä, saan ja osaan vaatia käyttämiltäni tuotteilta laadukkuutta. Puhdas+ tuotteisiin, törmäsin vuoden vaihteessa, kun kosmetiikka alalla työskentelevä ystäväni suositteli niitä minulle. Hänen puheista jäi mieleen seuraava "nämä tuotteet ovat hyviä, kun katsoo heidän tuoteselostetta, niin se on lyhyt - se on hyvä". Ensin hankein heidän kasvoöljyjä, seuraavaksi ostin puhdasta C-vitamiini jauhetta. Nyt minulla on testissä erinäisiä tuotteita joista tulen kertomaan kokemuksiani ja mielipiteitäni.

C-vitamiini jauheen mukan tulee pieni mitta millä on helppo annostella.


C-vitamiini jauhetta olen ottanut kun tulen töistä, c-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini (eli ei varastoidu kehoon). Olen myös testannut ottaa illalla, olen hyvin iltauninen, mutta jos olet herkkä, niin silloin kannattaa välttää iltaa.




Purkit ovat hyvän muotoisia ja riittoisia!


Päivän smoothie, sport-blenderillä - 0,6l
200g rahkaa
1 banaani
2-3 rkl mustaherukoita
1 rkl Puhdas+ akaasiakuitu jauhetta
6 kuusenkerkkää
vettä niin että pullo täyttyy
Kaikki sekaisin sport-blenderillä. Valmista juotavaksi!

Mustaherkukat oli huippu löytö pakkasesta!
Puhdas+  on suomalainen terveystuotteiden valmistaja, joka ei käytä säilöntäaineita, pintakäsittelyaineita, keinotekoisia väriaineita tai makeutusaineita, eikä magnesiumstearaattia.

 Kokkolasta Puhdas+ tuotteita löydät Emotionista , muuten tuotteita on ostettavissa esim. heidän verkkokaupasta www.puhdasplus.fi. 

Blogiyhteistyö - Puhdas+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...