perjantaina

Pehmeät paketit on ihania!

Tänään oli tarkoitus tehdä jouluostoksia ystävän kanssa, mutta perjantai, ja hektinen työviikko molemmilla takana...niin ei kyllä virtaa ihan riittänyt. Istuttiin, ja nautittiin kahvilassa, höpistiin niitä näitä. Aivan liian harvoin minun tulee käytyä kahvilla ystävien kanssa! No tokihan kävimme muutamassa liikkeessä, ja kuinkas ollakkaan löysin itselleni jotain - oho.....ripsivärin tarvitsin, niin ostin pari juhlayläosaa.....nappiin meni ostokset!



Pehmeät lahjat ovat aikuisiässä ihania! Tänä vuonna collarit ovat olleet minun juttu, olen ihastunut, ja rakastunut niihin! Tänään iskin silmäni kivaan meleerattuun "pinkkiin" Gantin collariin....jota varmaankin joudun käydä huomenna sovittamassa. Väri on todella mielenkiintoinen!
Mos Moshilta bongasin kivan teeppari, niiteillä muodostettu M-kirjain, joka on nimeni alkukirjain.


Balmuir on aina upea, Suomi 100-vuotta teemaan sopii täydellisesti upea sininen pörröhuivi! Suomen sininen ei ole sävynä helpoin, mutta se jolle se sopii on se upea! Balmuirilta löytyy myös kauniita pallokynttilöitä, nämä ovat ihania pieniä ylellisiä lahjoja. Itsenyspäivään löytyy upea duokynttiläsetti - samettinen valkoinen, ja sininen. Olen ostellut pallokynttilöitä pitkin vuotta, ja kotoa löytyy jos minkä väristä, ja kyllä, olen myöskin raaskinut polttaa niitä! Turha jättää niitä kaappiin!



No mitä miehille voisi ostaa lahjaksi? Miehet ovat ehkä vähempään tyytyväisempiä kuin naiset. He arvostavat käytännöllisiä lahjoja, mitä ne sellaiset ovat? Sukkia, niin tylsältä kuin se kuulostaa, niin laadukkaat sukat ovat miehille loistava lahja! Burlingtonilla on hyviä villasekoite sukkia, varsi on yleensä kuvioitu, mutta löytyy myös yksiväristä.

Kaikki mainistsemani tuotteet löytää Pukumies liikkeistä, ja super ihanat myyjät auttavat teitä ammattitaidolla!



Pukumiehessä on vielä huomenna, ja sunnuntaina kaikki tuotteet -20%! Kannattaa hyödyntää joululahjoihin! Tarjonta on vielä hyvä tässä vaiheessa.. Niin ja Mick'sistä löytyy upeat joulucollarit, ym. kivoja joululahjavinkkejä!

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille - huomenna uudelle kierrokselle levänneenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...