perjantaina

Uutta vuotta kohden....

Löytyykö ketään muuta kuin minä, joka on nauttinut hyvästä ruuasta, ja hillittömästä määrästä suklaata, joululomalla?? Voisiko ensi vuodeksi palkata kokin, joka tekisi valmiit annokset lautasille? No-joo ehkä tästäkin joulusta selviää ihan ok:sti!


Tänään kävin taivaallisessa kasvohoidossa Kokkolan Nice pisteellä! Yritin pistää muistiin kaikki vaiheet mitä ihana, ja ammattitaitoinen kosmetologi minulle teki, mutta se osottautui mahdottomuudeksi, koska rentous valtasi kehon, ja mielen. Kuvaukset heidän tekemistä hoidoista löytyy selkeiltä nettisivuilta, mistä voit näppärästi myös varata itsellesi ajan! Valitsin, ja varasin jo hyvissä ajoin Timantti III hoidon, koin että tarvitsen puhdistusta, aivan taivaallisen ihanaa oli. Hoito päättyi ihanaan ultraa, kasvoille levitettiin paksu geeli (tai siltä se tuntui), ja laite tuntuin rauhoittavalta kasvoilla. Tämä rentoutti vielä enemmän, kun hoito oli valmis, tuntui kuin olisi menettänyt puhekyvyn, ja aivot pehmentyneet, kyllä pitäisi pysähtyä enemmän, ja pitää huolta itsesänsä.  Nice pisteen kosmetologit ovat erittäin ihania, ja asiantuntevia, voin lämpimästi suositella heitä!



Käyn aivan liian harvoin kasvohoidoissa, nyt 2018 lupaan skarpata, tämänkin asian suhteen. Timantti III, koostui m.m. puhdistuksesta, jota ihoni kaipasi, sain myös seuraavalle kerralle suosituksen millä hoidolla jatkamme - pyysin tätä! Aivan loistavaa, koska näin minun ei tarvitse pähkäillä että mitä varata, kun yleensä käytän kätevää nettiajanvarausta. Väsyneet kasvot jäivät johonkin, kirkkaat, ja hyvinvoiva iho kurkkasi peilistä! Nyt pitää skarpata ruokavalion suhteen, hoitaa ihoa, ja kehoa, niin että mieli pysyy virkeänä, ja elinvoimaisena! Miten tämä käytännössä sitten OIKEASTI toteutetaan?                                            => TAHDONVOIMALLA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...