torstaina

Party on!

Niin se pikkujoulukausi lähestyy, ja jotain pitäisi pukea ylle! Bling-bling on aina in, ja tänävuonna sitä näyttää löytyvän aika monesta kaupasta. Hopeinen bling bling toppi sopii upeasti ihan minkälaisen alaosan kanssa vain, niin suoranhousun, hameen, taikka farkkun kanssa. Hopeinen toppi taikka miksi ei pantterikuvioinentoppi, "up gradaa" loistavasti jakkupuvun, ja tekee siitä loistavan vaihtoehdon pikkujouluihin, pienellä vaivalla! Vilan topit löydät Pukumies liikkeistä, ja hinta on kohtuullinen. Sitten vain punaa huuliin, ja menoksi! Ole rohkea, ja pue blingiä, taikka eläinkuosia päälle!


Nahkahame sopii hyvin pikkujoulukauteen!


Vila & Minimum

Minimumilta löytyy myös hiallista, bling bling paitaa, jos ei halua paljastaa käsivarsia. Nyt löytyy kyllä kaikkea kivaa, kauden juhliin. Itse tykkään yhdistellä myös näyttäviä korvakoruja, toki pitää muistaa että kaikkea "rekvisiittaa" ei kannata laittaa ylle, vaikka kuinka tekisi mieli.
Minimum hiallinen bling bling paita.

Värikkäillä isoilla korvakoruilla saat kokomustan asun upeasti viimeisteltyä.
Sweet Deluxilta löytyy upeita näyttäviä pukukoruja, osa korvakoruista on klipseillä, eli ei tarvitse olla reikiä!! Alla olevat korvakorut löytyy myös mustansävyisenä! Hauskat vai mitä! Viikonlopun ajan saat asiakasomistajana -20% normaalihintaisista tuotteista, Pukumies liikkeistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...