sunnuntaina

Hyvää uutta vuotta!

Vuoden viimeiset minuutit ovat käynnissä! Odottavaisin mieli suuntaan katseeni, ja toiveeni uuteen vuoteen! 2018, en uskalla arvailla mitä se tuo tullessaan - elämää, reilua ja epäreilua.....niinhän elämällä on tapana viedä meitä...



Kiitos teille kaikille jotka näytte "vierailulla" sinnikkäästi blogissani! Ihanaa että myös saan palautetta - yritän parantaa tapaani ja olla aktiivisempi. Joskus elämän epäreiluus muita kohtaan lamauttaa kirjoittamisen hetkellisesti! Tuntuu toisarvoiselta kirjotella "jostain" upeista bongauksista, kun jossain joku voi huonosti.....nämä ovat tällaisia minun mietteitä.....mutta "kurjuuden keskellä" on joskus hyvä saada ajatella jotain muuta!
On ollut myös ihanaa kuulla kuinka olette innostuneet joistain ruokavinkeistäni, taikka olen voinnut inspiroida teitä superfoodeista, taikka hyvien vitamiinien/mineraalien ym. lähteistä!

Tänään kävin pitkästä aikaa (5kk tauko) uimassa, ja vesijuoksemassa. Altaasta noustessani kohtasin tutut ystävälliset kasvot, en tiedä kuka tämä nainen on, mutta hän iloisesti huikkasi että "mukava nähdä sinua pitkästä aikaa, missä sinä olet ollut" - you made my day, ihanaa että olen jäännyt jonku mieleen! Vastauksen hän sai - "ihan puhdasta saamattomuutta, ja laiskuutta"! Näihin sanoihin on hyvä päättä 2017 löpinät , ja poistaa minusta laiskuus ja saamattomuus!

Pidä hyvä huoli itsestäsi, hymyile, ja nauti elämästä ympärilläsi!

Hyvää uutta vuotta kaikille! - Minna ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...