lauantaina

Taivaallinen porterpaisti!

Itsenäisyyspäivän illalliseksi halusin valmistaa jotain muuta kuin pihiviä, tai "perusjuttuja" mitä yleensä juhlaillallisiksi tehty, mutta kuitenkin ajatuksena jotain suomalaista.
 Ostin viikko sitten työkaverilta hirvenlihaa, ja tästä sain idean. Joskus lukenut porter paisteista/padasta, ja niin päädyin etsimään täydellistä ohjetta. Valitsin ensimmäisen joka osui eteeni, yleensä vatvon, ja vertailen ohjeita, mutta nyt nappasin heti ekan. Ohje oli selkeä, ja "analysoin" tarvittavat ruoka-aineet, ja ne natsasivat ajatuksien kanssa! Ohjeen löydät täältä! Ainut poikkeama mitä tein oli että käytin omatekoista sokeritonta mehutiivistettä, jolloinka lisäsin n.2rkl sokeria pataan, ja 2rkl balsamicoa. Balsamicon lisäsin aika loppuvaiheessa, kun tarkastelin makua. Paistista tuli aivan tajunnan räjäyttävän hyvää!!! Porterin valinnassa pyysin apua Alkon myyjältä, hän kehui Sinerbychoffin porteria, jota menee yksi, 0,33 plo pataan, tämä oli loistava valinta! Hirvenliha oli myös todella, todella laadukasta, josta tuli ihanan mureaa!
Tämä ohje on ihan huippu, kannattaa kokeilla! Eka kertaa tein, ja tulen valmistamaan toistekkin!



Linnan juhlien alkaessa avasimme raikkaan kuohuviinin suklaan, ja myöhemmin tapaksien kaveriksi! Upea oli juhlapäivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...