sunnuntaina

Ihanaa & kaunista !

Balmuirin tuotteita on aina silloin tällöin"eksynyt" kotiimme. Eniten ehkä ihania pallokynttilöitä, vaikka missä väreissä! Eilen kotiutui kauniin keskikokoisen oliivinvihreän/tummanvihreän, pallokynttilän, kynttilöitä on myös kiva antaa lahjaksi!
 Balmuirin tuotteilla saa sitä pikkuextraa kotiin. Nahkatuotteissa on niin kaunis ruskean sävy, se täydellinen konjakinruskea, joka puhuttelee minua. Meillä on tällähetkellä makkarissa nahkainen jakkara, joka ehkä pitäisi nostaa enemmän esille, ihan vain kauneuden takia, nahka on paksuua ja jämäkkää.



Eilen siis pyörähdimme Oulussa, syntymäpäivillä, ja reissu suunniteltiin niin, että oli aikaa harjoittaa pientä shoppailua. Hauskinta tässä Balmuirin liikkeessä pyörähtämisessä oli se,  että itse olisin kävellyt uneksien liikkeen ohi, mutta mieheni vinkkas että katsoppas oikealle!! Balmuirin liike löytyy Oulun keskustasta, loistavalla paikalla. Liikkeestä löytää m.m. upeita lahjoja aikuiseen makuun! Hieman jäi harmittamaan, että tipunkeltainen panamahattu jäi liikkeeseen, se olisi ollut aika super magee kesällä maximekon kanssa! Jos leikiteltäisi ajatuksella "mitä haluaisin" Balmuirilta, niin ehdottomasti persikan sävyiset, pellavaiset lakanat, siis niin kaunis sävy, että OMG! Toinen tuote, joka ei tulisi minulla käyttöön, vaan miehelläni, upea karahvi! Malli oli neliskanttinen, joka oli niinkuin se olisi väännettu "lämpimänä" puoli kierrosta. Karahvia löytyy kahta kokoa, ja on todella upea, yksinkertaisuudellaan. Karahvi on loistava lahja viskin tai konjakin ystävälle! Ai niin, silkkinen pitkä aamutakki oli aivan ihana, sävy on sama kuin heidän silkkinauhassa, esim. kuvassa alla, viehättävä sävy!




Panamahattuja löytyy monen montaa eri sävyä, kirkas punainenkin oli tosi raikas! Pallokynttilöihin en ikinä kyllästy, nyt olen raaskinut alkaa polttelemaan niitä. Balmuirin huiveja on näkynyt paljon muotilehdissä, ja blogeissa. Kesäksi kannattaa valita puuvilla/silkki huivi. Balmuirilla on myös nettisivut, mistä voi klikkailla kotiin ihanuuksia! Oulun liikkeessä oli todella mukavaa henkilökuntaa, rohkeasti vain liikkeeseen sisälle! Balmuiria löytää myös Pukumies liikkeistä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...