sunnuntaina

Väriterapiaa!!

Hmmmm...mitenkähän tämän pukisi sanoiksi? Kyllä, Kokkolaan tuli myös lunta, ja ensi viikolla pitäisi olla +10 astetta....säästä en lähde tuota enempää kommentoimaan!
Yleensä ostan joka kesäksi jonku kivan maximekon, vielä sellaista ei ole tullut eteen, mutta jotain kivaa kesäistä olis kiva nyt saada. Marc O'Pololta on tullut tosi kivoja yläosia, hyvin hyvin ohuesta puuvillasta. Kuosi on upean runsas, kukkainen/kuvioitu, ja paljon väriä. Tässä vaiheessa "kevättä", kaipaan hulluna väriä, puhtaita raikkaita värejä!

Tässä olisi sitä väriä mitä juuri nyt kaipaan!

Yksinkertaiselle linjalle jos haluaa lähteä, niin ihan vain joku kiva teeppari, joita löytyy yksivärisiä, kuin printillisiä! Vinkkinä - kannattaa lukea texti, jos sellainen printti löytyy paidasta, joskus ne voi olla "aika hassuja" lievästi ilmaistuna!

Pinkki taikka fuksian punanen teeppari - raikasta!

Marc O'Pololta oli myös tullut aivan über pehmeitä collareita, pitkää ja lyhyttä, niin pehmeitä että tunnen vieläki sen pehmeyden, värinä tumman sininen ja harmaa - eli hyvin raikkasta ja värikästä, sininen, pitkä, oli niiin ihana. Tässä kohtaa piti toppuutella itseäni, tarvinko collaria....mutta pitkä mariinin sininen oli minua? - helppo vetää päälle anytime....joudunkohan käymään tänään Pukkarissa, joka on auki tänään 12:00-16:00. Minulla on kahvitreffit sovittuna kaupungille, niin ehkä voisin sujahtaa jossain välissä nopeasti siellä.
Jotain värikästä kivaa pitäisi kyllä nyt, tänään saada tänään itselleni!




Kaikki kuvan vaatteet ovat Marc O'Polon mallistosta ja kuvattu Kokkolan Pukumiehestä.

P.s Te jotaka ihastuitte myös In wearin bomberiin, kannattaa pitää kiirettä, se viedään käsistä......tällaisen havainnon tein eilen, kun olin aikeissa mennä sovittamaan sitä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...