tiistaina

Farkkuja - denimiä ....

Tämän päivän farkuissa on paljon yksityiskohtia, ennen oli Levi'sin the 501, nyt on tziljoona mallia mistä valita. Mos Moshin farkut istuu aika monelle, ja yksityiskohtia niistä löytyy! Itse työstän vielä sitä "farkkukroppaa", mutta Mos Mosh olisi ehdottomasti valintani, sen verran tykkään siitä "pikku extrasta" mitä heidän farkuista löytyy.


Kukkakuosia pitää sitkeästi pintansa, ja upeita kuoseja toisensa perään ilmestyy, ja houkuttelee.  Oui momentsilla on juuri nyt ihanat punakukkaiset housut, joita löytyy sinisellä pohjalla,Kokkolan liikkeestä löytyy upea punainen. Oui:n Edustaja oli Muodin iltaan pukenut valkoiseen rennon laatikkomaisen paitiksen, jossa oli valmiiksi lyhyet hiat, ihana sporttinen look! Kukkahousujen kanssa hän yhdistäisi raitaisen jakun, ensin olin et hui paljon kuoseja, mutta sitten ihan törkeen upee yhdistelmä! Tämä on juuri ammattilaisissa upeeta, itse ei ehkä laittaisi montaa kuvioo päällekkäin, tai ajattele asuja kokonaisuuksina (hankala selittää), mutta "joskus" on hyvä luottaa ammattilaisen makuun, eiköhän he osaa tämän homman. Oui momentsin mallisto on nuorekas, ja raikas.


Valkoset tennarithan on must kesällä, ne menee lähestulkoon minkä asun kans vain. Haastavinta valkosissa on pitää ne puhtaana....
Voi kun kelit lämpenisi oikein kunnolla, niin malttamattomana odottelen jo kesää!! Sunnuntaina tein ekan pyöräreissun, ja olin onnenkukkuloilla kaasutellessani auringonpaisteessa, eilen pyöräilin sitten loskasäässä, fiilis sen mukainen.....mutta tänään näyttää paistavan aurinko! Kyllä se sieltä tulee, kevät - nauttikaa päivästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...