perjantaina

Pitkäperjantai

Lapsena kotona oltiin tiukkoja että pitkänäperjantaina pysyttiin kotona, kavereille ei saannut mennä, ja kyllä päivä tuntui piinaavan pitkältä! Näin aikuisena, ajatus tuntuu ihanalta! Ei ole kyllä mitään sitä vastaan että pysyttelisin mökissä. Tosin olen kyllä ilmottanut itseni tänään spinningiin....



Keskiviikkona pyörähdin naapurikaupungissa koulutuksessa, ja samalla kurvasin Sundin puutarhalle. Olen tykännyt heidän fb-sivuista, ja he esittelevät niin kauniita kukkakimppuja joka viikko. Leinikkejä heillä on vaikka minkä värisiä, siis niin upeita! Astuessani sisään puutarhalle ensimmäinen fiilis oli että voisin ottaa kahvikupposen, ja istahtaa kukkien"sekaan" ja vain nauttia! Sundilta löytyy sisustus puoli, ja kukkia jokaiselle, joka lähtöön! Matkaan lähti kaksi korkillapäälystettyä kukkaruukkua, iso rosmariini, ja joku ( nyt en muista), sellainen pääsiäisnarsissi jossa on pulleat valkoiset kukat.
Kyllä kannattaa tehdä Kokkolasta reissu Sundin puutarhalle! Kassalla vaihdoin ajatuksia myyjän kanssa leikkokukista ym., tuli niin hyvä mieli koska hän, pitkästä jonosta huolimatta, keskusteli vielä palavammin kuin minä niistä, ja sai minut tyytyväisenä ulos kaupasta, loistavaa palvelua - suosittelen lämpimästi Sundin puutarhaa, Pietarsaaresta, jokaiselle.







Mangolianoksat olivat upeita, ja niin herkkiä, mutta samalla vahvoja! Liila nuppu puhutteli minua, olisi kiva nähdä se täydessä kukassa!



Pistaasicurd, jäi harmittamaan että miksi en ostanut!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...