lauantaina

Pääsiäislauantain mietteitä.....

Kello herättämässä 07:00...kurkistus ulos ja WHAAAT yön aikana tullut lunta! En tiedä mitä oikein ajatella? Spinningtunnille paikka varattu, jonka jälkeen olisi tarkotus kurvata uimaan - polkupyörällä, toivottavasti ei ole liian liukasta.  Hankein sellaiset uimavastukset jalkoihin, ja olen nyt testannut niitä pari kertaa. Olen ihan ällikällä lyöty, kuinka kummallakin kerralla vatsalihakset on tullut kipeiksi, ja reisissä tuntunut! Tähän asti olen vesijuossut vesijuoksuvyötä käyttäen. Luulen että useammat hankkisivat nopeammin nämä vesijuoksu"läpyskät", jos tietäisivät kuinka paljon, paljon tehokkaampaa se on.

Nämä on tilattu Aquanetistä.

Vesijuoksukenkiä löytyy kahta kokoa.


Tahti hidastuu vyöhön verrattuna, selkä suorassa ei pääse niin kovaa, ja yleisestikkin se on enemmän hallittua, jotenkin....on pakko keskittyä ryhtiin, ja tekemiseen. Jalat kun nostaa väärin vedessä ylös,  olet yhtäkkiä kivasti mahallasi näiden kellukkeiden kanssa! Näin alussa se tuntuu hieman nololta..heh heh...se tapahtuu niiiiin nopeasti. Keskiviikkoisin, by the way, pääsee kaksi aikuista yhden hinnalla uimaan, veikkauskorttia näyttämällä! Liikunta tuntuu extra hyvältä näin pääsiäisen aikaan, kun tuli hankittua jääkaappiin, hieman normisetistä poikkeavaa sapuskaa.

Leppoista pääsiäislauantain jatkoa, Kokkolassa on tänään virpojat liikkeellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...