torstaina

Ihanaa inspiraatiota ja mieli korkealle!

Tänään kaipasin niiiiin piristystä, ulkona sataanut lunta ja, tympeä loskaa sää riesana, onneksi lumipyry on hellittänyt. Juuri kun uskaltauduin pari päivää kulkemaan matalissa sukissa ja kevätlenkkareissa, niin sitten heitti kyllä säät niin häränpyllyä...blaaah....
Loskasäästä viis suuntasin tänään Kokkolan Pukumieheen etsimään inspiraatiota! Raitaa löytyy aina, jeeeee, ihanaa ja turvallista, mutta hetken mietein josko olisi aika jollekkin muullekkin kuosille!!? Raita on vähän niinkuin musta, tuttua ja turvallista!
Aloitin piristyskierroksen Mick'sistä, jossa parhaimman.mukaan yritin syynätä kaikki nurkat! Mick'sissä ihastuin hempeään keltaiseen teeppariin missä oli bling bling ananas! Teeppari lähti matkaan, ja niin myös saman värinen toppi alle.
Matka jatkui ylös naistenosastolle - Noolan, siis vitsit ku upeita. Pellavaa löytyy useampaa paksuutta, jotka laskeutuvat hyvin kauniisti. Valkoiset leveät pellavahousut ja tunikamainen, naisellinen, ja hiaton musta yläosa - perfect! Käyhän sovittamassa, valikoimasta löytyy myös esim. täyspitkää mekkoa, mutta myös paljon muutakin, olisikohan Noolanin uutena värinä upea harmaa?!

Mos Moshilta oli tullut ihania farkkujen, puhdas valkoinen, upea sini-kukkainen, ja rennompi oranssi housu, nyörityksellä.


Mos Moshin farkuissa on aina joku kiva "juttu"'!

Tigerilta iskin silmäni upeaan kesäiseen mustaan pikkumustaan mekkoon, kellohelmainen, raskasta upeasti laskeutuvaa materiaalia, tässä on mekko joka menee niin upeasti tilanteeseen kuin tilanteeseen, eikä purista päällä!

Tigerin mekko oli vaikea kuvattava, mutta aivan upea!

Mutta sitten, mikä sai väsyneet silmäni loistamaan!!!! In wearin upea bomber, värikkäillä brodeerauksillaan! Just love at first sight! Nyt joudun vakavasti miettimään, joudunko taipumaan ja hankkimaan tämän ihanan bomberin, hintaa 149,95€ - niiin upee!
Kaikkien näkemieni ihanuuksien jälkeen, kierroksen kruunasi positiivinen ja pirteä henkilökunta!

In wearin bomberin värit osu suoraan sydämeeni! 


Mutta hei - mikä viimeistelee pukeutumisen? Kauniit korut tietenkin, ja nyt lähtisin yksinkertaiselle linjalle ja valitsisin Pernille Corydon korut, yksinkertaisen kaunista.
Korvikset huokuvat sellaista ihanaa herkkyyttä!


Vihreä kivi puhutteli!
Kaikki kuvat näpsitty Kokkolan Pukumiehestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...