Sanoisin kuitenkin että aika hyvin onnistuin "ensikertalaiseksi". Parsoja keitin 3-4min, ja UNOHDIN KUORIA NE! Leikkasin kyllä hyvän biitin pois päistä, mutta olin niin tohkeissani kolmen kattilan kanssa, ja että ajotus onnistuisi täydellisesti, sit kävi tällanen huti! Hyvällä ruokahalulla syötiin, ja en olisi hiffannut koko asiaa, mutta laitoin kuvaa gourmee-ystävälleni, että mitä olen väsännyt - kysyi hän tarkkasilmäisenä, että enkö kuori parsaa!!! Heh heh...eipäs tuo puolisokaan mitään huomauttanut! No, seuraavalla kerralla kuorin!
Uppomunista valahti keltuaista lautaselle ja sekottui kivasti hollandaisekastikkeen kanssa, että oli pakko dippailla patongilla, ja näin "rapsia" lautanen tyhjäksi.
Ehdottomasti ei jää viimeiseksi kerraksi tämä setti, oli sen verran hyvää! Esteetikko, ehkä napsisi pois valkuaishännät mitä muodostuu, tai ehkä niitä ei ilmesty kun hallitsee tehtävän täydellisesti....
Leppoista pääsiäissunnuntaita!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti