lauantaina

Ihana lauantai!

Gooood Morning kaikille! Rakastan näitä kiireettömiä viikonloppuaamuja! Saa herätä milloin haluaa, minun kroppa halusi herätä 07:15, mutta kello ei ollut soimassa. Kyllä, aika heti herättyäni lähestyn ensimmäisenä kahvinkeitintä. Aamupalan suhteen olen aika "yksaivoinen". Juuri nyt mennään helpolla, rahkaa, tuoreita marjoja, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja aina kun muistan niin vielä chian siemeniä. Nyt pitää hieman sulattelen aamiaista ja sitten ulos reippailemaa. Tällä viikolla on jotenkin ollut hirveästi ohjelmaa, että liikkumiselle ei ole jäännyt aikaa taikka energiaa, joka tympäseee suunnattomasti. No, en pakota itseäni mihinkään pakko puurtamiselle, silloin liikunnasta lähtee se ilo! Juuri nyt motivoin itseäni "Hyvän olon treenilistalla" Spotifystä, ja kuulkaas toimii - ihanaa! Lenkillä en kuuntele musiikkia, silloin nautin ympäristöstä. Minulta kysyikin eräs ystävä tässä taannoin, kun törmäsin häneen lenkillä, että "eikö sulla oo musiikkia, ja että mitä sinä sitten ajattelet"......Kylähän se pisti miettimään että mitä "himskattia" mun päässä pyörii ku tuolla lenkkeilen???  Työasioita EN mieti jos käy niin että ne yrittävät tunkeutua ajatuksiini niin silloin kyllä ohjaan ne hyvin nopeaa pois. Jotain siellä päässä liikkuu mut vaikeeta sanoa mitä - nautin vain ja olen iloinen siitä että jaksan liikkua. Tällä viikolla asetti paineta se että mieheni osti juoksulenkkarit, olisihan se kiva käydä yhdessä lenkillä, mutta ...mutta...pitäisi treenata sitä vauhtia ehkä enemmän. Olen ehkä sellainen "mukavuus liikkuja", hölkkäilen sykkeen mukaan, matalalla sykkeellä.....No, ei mitään stressiä, kaikki liikunta on vain plussa!

Tänään vietetään Suomen luontopäivää, linkistä löydät tietoa enemmän ja täällä Kokkolan seudulla on mahdollista käydä tutustumassa Kyyttötila Ylikallion luomutilaan, he myös myyvät tilaltaan tuotteita!









 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...