lauantaina

Casa lime & life is back again!

Moikka teille kaikille lähelle ja kaukaa! Reilun kuukauden mittainen blogihiljentyminen on nyt ohitettu ja olen uutta intoa/ideoita täynnä. Kesä meni ja vaikka ilmat nyt ei olluttkaan mitenkään hurmaavia, niin nautein kesästä ja sen tuomasta vapaudesta.
Kesäkuu siis meni rennosti nauttien olemassa olosta. Heinäkuussa otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin tiukan ruokavalion seurannan ja kuntoilun. Joka on tuottanut tulosta, mieli on loistava ja nautin kun jaksan hölkkäillä yli tunnin mittaisia lenkkejä. Kyllähän minä hetken miettii että olenko hullu, kun keskellä kesää aloitan jotain tällaista??? Kesällä on aikaa paneutua tällaiseen, ei ole työkiireitä, pystyy täysin keskittymään ja saada arjen rullaamaan. Parasta tässä kaikessa on olo, se huippu hyvä fiilis kehossa joka oikeasti alkaa näkymään myös ulospäin.
Heinäkuussa olin myös pienen pätkän "kesätöissä" Kokkolan Pukumiehessä. Heinäkuussa virtaa huikeita määriä syksyn uutuuksia, ihanaa! Syksyyn on tulossa ihania neuleita ja takkeja, upeissa väreissä. Uusia merkkejä Kokkolan Pukumiehessä on Comma, naisille Boss ja PBO. Upeita juttuja, ponchot on nyt taas kova sana! Hassuinta oli että Comman ponchot menivät päivässä kun olimme saanneet ne myymälämpuolelle, heinäkuussä! Ponchoja oli nyt tullut uusi erä, värit ovat  roosa, musta, harmaa ja hiekanruskea....eli poncho kannattaa investoida syksylle taikka kaivaa se esiin sieltä vaatekaapista - helppo vaate jonka voi heittää vain päälle.
Nyt kutsuu aamujumpat, huomiseen! Nauttikaa aurinkoisesta lauantaista! Minna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...