Perjantaina vietettiin rapukekkereitä. Itse ravut eivät ole niin täyttäviä, niinpä satsasimme alkupaloihin - tapaksiin. Käytimme apuna Mingelmat-keittokirjaa, eipä oikein tarvitse mitään muuta kirjaa, jos haluaa valmistaa herkullisia pikkusyötäviä. Samoisilta sisaruksilta löytyy myös makeanystäville herkullisia keittokirjoja.
 |
Onnistuttiin comboileen herkullisia tapaksia, raaka-aineista joista pidänne erityisesti. |
 |
Luomuvuohenjuustoa, ricottatahnaa, ciabattaa, chorizoa ja serranokinkkua. |
 |
Omakeksimä tomaattitahna, ricotta&pecorino-tahna ja uunissa kuivattuja kirsikkatomaatteja. |
 |
Viikunoita, basilikaa ja mozarellaa. |
 |
Valkosipulia, ja oliiviöljyä leivälle ja uuniin. |
 |
Rapuja, leipää ja Rhode Island sååssia - snapsilaulut raikasivat illan aikana! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti