Perjantaina vietettiin rapukekkereitä. Itse ravut eivät ole niin täyttäviä, niinpä satsasimme alkupaloihin - tapaksiin. Käytimme apuna Mingelmat-keittokirjaa, eipä oikein tarvitse mitään muuta kirjaa, jos haluaa valmistaa herkullisia pikkusyötäviä. Samoisilta sisaruksilta löytyy myös makeanystäville herkullisia keittokirjoja.
|
Onnistuttiin comboileen herkullisia tapaksia, raaka-aineista joista pidänne erityisesti. |
|
Luomuvuohenjuustoa, ricottatahnaa, ciabattaa, chorizoa ja serranokinkkua. |
|
Omakeksimä tomaattitahna, ricotta&pecorino-tahna ja uunissa kuivattuja kirsikkatomaatteja. |
|
Viikunoita, basilikaa ja mozarellaa. |
|
Valkosipulia, ja oliiviöljyä leivälle ja uuniin. |
|
Rapuja, leipää ja Rhode Island sååssia - snapsilaulut raikasivat illan aikana! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti