torstaina

KULMA - hyvän maun olohuone Mediakulmassa

KULMA on avannut ovensa Kokkolassa, Mediakulmassa, entisissä Media Cafe by Harjun tiloissa. Pyörähdin nopeasti eilen illalla kaupungilla ja siinä keskustassa kun odotin kyytiä, huomasin että kahvila-lounasravintola Kulma oli avannut ovensa. Tietenkin uteliaan halusin kurkistaa sisälle ja wou - olipa uupean näköistä! Ensimmäinen fiilis oli että kun olisin kävellyt jonku olohuoneeseen. Ihanat materiaalit ja kaikin puolin hyvin viihtyisän oloinen paikka. Tarjottava oli myös herkullisen näköistä, koska kello oli jo varttia vaille seitsemän, minulla ei ollut aikaa jäädä testailemaan tarjolla olevia herkkuja, mutta mieleen ne kyllä jäi pyörimään.
Kulma tarjoaa lounasta päivittäin, ainakin arkena, lauantaista en kysynyt heiltä, myös raikas salattibuffa löytyy.
Kondiittori oli  loihtinyt todella, todella, herkullisen näköisiä leivonnaisia - myös silmille syötävää - nam!
Kulma kuuluu Fazer-konserniin, heiltä saa myös tarvittaessa isompiinkin tilaisuuksiin tarjottavaa. Käykääpäs Kokkolalaiset testaamassa "kahvila"...minulla jäi mieleen kummittelemaan leivokset ja ranskalainen jättimarenki! Aurinkoista päivää!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...