torstaina

Upeat farkut - Mos Mosh !

Tänään innostuin kuvaamaan "farkkupeppuja", ja hauskaahan meillä oli! Mos Mosh on suhteellisen uusi merkki Pukumies liikkeissä. Farkut ovat naisellisia ja minusta ne sopii monelle eri vartalotyypille. Istuvien farkkujen löytäminen ei ole aina päivänselvää, tai olemmeko me naiset liian kriittisiä? Tanskalaisissa, Mos Moshin farkuissa on pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät niistä mielenkiintoiset. Kannattaa käydä sovittamassa olit sitten kokoa 26 taikka 33, yllätyt varmasti kuinka hyviltä ne näyttääkin päällä. Yleensäkin kannattaa rohkeasti sovittaa vaatteita liikkeissä, ne ei aina tule esille henkarissa! Monesti olen törmännyt siihen että ensin kauhistellaan miltä vaate näyttää henkarissa ja kun sitä käy sovittamassa huomaakin että "jaa-has, tämähän olikin oikestaan juuri sellainen mitä olinkin hakemassa". Kiitos vielä farkkumalleille kun suostuitte lyhyellä varoitus ajalla malleiksi! Harmi kun ei voi liittää sitä kikatusta kuviin kun räpsittiin kuvia, niin ja tämä ei ole mitään maksettua mainosta edelleenkään. Minusta on ihana räpsiä kuvia ja se että saan ihania naisellisia naisia poseraaman kuviin on aivan loistavaa! Tulossa on lisää ja malleina toimii lisää upeita naisia!

Jos on farkkujen hankinta taikka juhlavaatteiiden hankinta edessä niin lauantaihin asti Pukumiehestä saa -20% S-Etukortilla!


"MOS MOSH is a feminine brand with a raw and unpolished twist" *

"The fit, the little twist and the love for the things we do, makes us unique."*

Upea juuri saapunut boot-cut malli. Boot cut on nyt IN!

Upeat Bud to Rose by Diddi käsikorut , kunnon "arm swag".

"Decorated with copper ring sequins at front and back pockets." *




Ihania yksityiskohtia löytyy m.m. taskuista!
 * Teksit lainattu Mos Moshin sivuilta, www.mosmosh.com .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...