sunnuntaina

HIPANEMA - upeat rannekorut !

 HIPANEMA korut syntyivät kun kaksi pariisilaista tyttöä tapasi Riossa, Jenny ja Delphine. He inspiroituivat matkansa aikana väreistä ja halusivat tuoda/luoda palan Brazilian väriloistoa kotiin palattuaan. Hipanema korut ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maapalloa, voisi jopa puhua koruista "the most have trendi-juttu".
Hipaneman idea on, että nyt ei tarvitse sitoa, yksitellen käsikoruja ranteeseen luodakseen "Copacabana fiilistä" vaan nyt useampi on liitetty yhdeksi näyttäväksi ja värikkääksi rannekkeeksi. Kätevän magneettilukon avulla otat korun näppärästi irti ranteesta kun on tarve. Korut ovat käsintehtyjä, koostuvat esim. simpikoista, helmistä ja punottuista värikkäistä nauhoista. Osassa rannekkeita on ns. Bahia-nauha joka on omistettu Bahian pyhimykselle, ja jokaiseen rannekkeeseen on käytetty noin 30-37 käsityötuntia!


Perjantaina näitä ihanuuksia oli saapunut Kokkolan Pukumieheen, ja voi - niinkun karkkikaupassa kuhina kävi korutelineen ympärillä! Suurin ongelma on varmaankin ostopäätöksen jälkeen sen oikean rannekkeen valitseminen! Värit ovat upeita, lukot ovat joko hopean-, kullan tai rosekullanvärisiä. Hipanemakorulla saat kyllä koottua itsellesi kunnon "armswagin" , mitä enemmä sen parempi ja korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan!

Hipanema rannekoruja on saatvilla Kokkolan, Oulun ja Seinäjoen Pukumies liikkeistä, mallistot voivat vaihdella liikkeittäin.

Korut siis saapuivat perjantaina Kokkolan liikkeeseen ja kyllä nämä ovat selvästikkin hyvin kuumaa kamaa tällä hetkellä! Tässä on myös  oiva vinkki nuorelle naiselle valmistujaislahjaksi, ei ole mikään perus kalevalakoru!

Kiitos mallille, siinä kuvatessamme koruja mieli kerkesi muuttua sata kertaa mikä on kaunein!! Joka kerta kun katsoi lähempää rannekorua, löytyi uusia ihani yksityiskohtia, mihin vain yksinkertaisesti
ihastui! 

You simply just love these - Hipanema!




Bora Bora & Lagoon ja Seychelles & Honolulu

Tahiti & Mauritius ja Honolulu & Bonnie

Bonnie & Pearl ja Tahiti & Mauritius

Bora Bora & Seychelles ja Tahiti & Mauritius

Honolulu ja Tahiti

Lagoon

Magneettilukot - kulta.

Magneettilukot - hopeinen ja rose.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...