torstaina

Kauneus vinkit juhlaan - Emotionista !

Ensi viikolla monella on juhlat, tarjoilut, kukat, juhlavaatteet pitäisi varmaan olla jo kohta puolin selvänä, mutta miten sitten kasvot? Kävin eilen Emotionissa, Kokkolassa ja kaiken kiireen keskellä sain pysäytettyä Maaritin, esitin hänelle kysymyksen että mitä hän suosittelisi juhlaan? Sain niin ihania vinkkejä häneltä että haluan jakaa ne teille.

Ensimmäisenä menimme Lancomen hyllylle ja Maarit esitteli luomenpohjustusvoiteen. Jos et osaa taikka kerkeä levittää luomiväriä niin on  hyvä/helppoa sipaista Lancomen pohjustusväriä luomelle, saat upean tasaisen pinnan, pohjaväri on kaunis, aavistuksen verran helmiäisensävyinen. Itse olen todella laiska luomivärin levittäjä ja tämä tuote ratkaiseen loistavasti "ongelmani", olen tähän asti nopeasti pyhkäissyt puuteria luomille, mutta tulos on mattapintainen - not nice. Tuotteesta löytyy eri sävyjä ja virallinen nimi on Lancome La Base Paupieres Pro - luomen pohjustusvoide, lopputulos on todella kaunis ja huoliteltu!






Clarinsin itseruskettava tiiviste, sekoitat siis omaan päivävoiteeseen 1-3 tippaa joka päivä, saat kauniin luonnollisen päivetyksen kasvoille! Siis aivan loistava, enpä tiennyt tällaisestakaan mitään, pieni päivetys kasvoilla on kaunista ja raikasta. Tuotteen virallinen nimi on Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster ja tiivistepullon koko on 15ml.



Huulille pohjustukseksi taikka sellasenaan Diorin Addict lip Maximaizer, tämä huulikiilto hieman "turvottaa" huulia, mutta ei kuitenkaan tee sinulle mitään Kim Kardashian-huulia. Diorin Addict huulikiillot ovat upeita, ei ole tahmaisia, ovat miellyttäviä huulilla ja värejä löytyy vaikka mitä. Olen käyttänyt Diorin Addiction huulikiiltoja jo useamman vuoden, ne ovat myös riittoisia ja mukavan tuntoisia huulilla, tällä hetkellä taskussani on nudensävyinen huulikiilto.



Diorilta löytyy myös "hauska" ja kätevä Cheek & Lip Glow, eli huulille ja poskille samaa, tämä on tuote mitä on monessa lehdessä nostettu esille! Loistava kiireisen ihmisen tuote!



Kanebolta löytyy aivan ihana/loistava Sensai Hydrachange Mist. Loistava - niille joilla kuivuu iho! Tämä on kosteussuihke mikä raikastaa ihon anytime! Pullo on kooltaan 100ml ja oikeesti ihan loistava, tämä on "must have"-listallani. Kuulemma lentoemännät ja henkilöt jotka tekevät päätetyötä, joilla iho kuivuu, niin he suosivat kyseistä tuotetta. Suihke ei tee ihoa rasvaiseksi, vaan antoi iholle kauniin pinnan, niinkuin olisi käynnyt fixaamassa meikkiä työpäivän jälkeen....ihan ykkönen! Tätä kannattaa siis kantaa laukussa ja suihkaista päivällä, ihan meikin päälle - you light up - kuulkaas yhden suihkasun jälkeen . Olen totaalisesti myyty tälle tuotteelle!!


Pitkä pullo on se Mist!

Sitten Maarit esitteli vielä yhden suosiota herättäneen tuotteen, IsaDoran Face Sculptor, kolme eri sävyä, isossa paletissa -  aurinkopuuteri,  poskipuna ja korostussävy! Koostumus on silkinpehmeä ja näillä korostaa kasvojen parhaita puolia - kaikki 3 sävyä on yhdessä paletissa. Saatavilla on lämpimän ja kylmän sävyjen yhdistelmä, mikä parasta paletin toisella puolella on ohje, kuinka käytät sävyjä!





Viimeisenä Maarit esitteli geelikynsilakan johon ei tarvitse erikseen mitään kuivattajaa, eli voit ihan kotikonstein saada upean kiiltoiset geelikynnet! Pohjusta värittömällä pohjalakalla kynnet (käy mikä merkki vain), lakkaa kaksi kertaa Sally Hansen geelilakalla ja viimeiseksi lakkaat heidän päälyslakalla - helppoa ja tuloksena upean kiiltävät kynnet ja mikä parasta lakka kestää! Kolme pulloa lakkaa tulee maksamaan noin 30€ ja lakka on riittoista! Sävyt olivat todella kauniita, löytyy nuden sävyjä, kirkkaita ja pastellisävyjä - varmasti jokaiseen makuun!

Sävyjä on  enemmän Emotionissa, tässä on vain muutama!

Suuri kiitos Maaritille Kokkolan Emotioniin, kun kiireen keskellä otit aikaa minulle ja esittelit muutaman tuotteen! Merkit valikoituivat siten mitä merkkejä itse yleensä käytän, jokaisella meillä on meidän lempituotteet ja merkit. Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua sinulle!


P.S  Kokkolan Emotionissa on lauantaihin asti -15% kaikista tuotteista!

1 kommentti:

  1. Kiitos kivoista vinkeistä! Olen laiska meikkaaja, joten nää nopeat & helpot jutut toimii mulle :D Jos innostut kirjoittelemaan huulten pohjustustuotteista, niin luen mielelläni, vink vink ;)

    VastaaPoista

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...