lauantaina

Sports blender = love

Viime viikolla sain Electroluxin Sports blenderin, sitä ennen asenteeni on tätä kapistusta vastaan ollut et "onkos nyt ihan tarpeellinen", kun kerta omistan myös normaali blenderin.
 Kolme päivää olen sekoitellut erinlaisia smootheja aamupalaksi ja lounaaksi, olen täysin koukussa tähän kapistukseen! Aivan loistava, senkun lataat sporttipulloon eri ainesosilla ja nappia painamalla, se sekoittaa/pilkkoo/soseuttaa ihanan smoothien! Toki smoothienmaku, määräytyy siitä mitä sinne laittaa, vehnäorasta en laita enään, ei ole minun juttu. Tänä aamuna sekaan ehkä joutui hivenen liikaa siitepölyä, joka maistui mustikoiden läpi, tämä on siis/vain makuasia, mikä kenellekkin maistuu. Raakakaakaosta tulee taivaallisia, cashewpähkinöiden ja jugurtin kans. Melkeinpä maku on niin hyvä että miettii että "voiko tämä olla terveellistä". Laitan yleensä smoothien sekaan, mitä kaapista juuri sillä hetkellä sattuu löytymään. Juuri nyt meiltä löytyy vielä jonkin verran mustikoita, loistavaa superfoodia. 

Tämän aamun smoothie 

Mantelimaitoa (itse tekemää)
Pikkasen rasvatonta jugurttia
Mustikoita
Siitepölyä
Kokonaisia pellavansiemeniä
Chian siemeniä

Sporttipullon koko on 0,6l ja tulee juuri sopiva annos kahdelle, koko pullo loistava lounas. Chian siemeniä en laita heti aamusta sekaan jos lounaaksi otan, menee hyytelöksi koko juttu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...