perjantaina

Raitaa-raitaa = kevättä !

Raita toimii aina! Mitä enemmän kevätä kohden mennään niin sitä enemmän tartun kaikkeen valko-sini- taikka valko-mustaraidalliseen. Löysin ohikulkiessani, ihanan raidallisen takin Kokkolan Mick´sistä, täydellinen "vapaa-ajan" takki, joka menoon. Oikeesti vilkaisin takkia vain nopeasti mutta sitten ovella käännyn takasin ja olihan sitä pakko sovittaa, aivan ihana! Materiaaliltaan takki on pehmeä, sellaista soft-shell tyyppistä kangasta ja joustaa hieman! Vielä jäi muutama takki henkariin..... niin ja Mick´s mobiilikanta-asiakaskortin hankkiessasi saat eka tuotteesta -30%, vinkki - vinkki! Tässä linkki jos kiinnostuit.

 Takki sopi ihanasti keltaisen huivini ja uuden laukkuni kanssa, joka oli superlöytö, Napapijri-liikkeestä, Tukholmasta, -50%! Vaaleat/valkoiset takit kannattaa suojata textiilisuojalla, lika ei tartu niin herkästi. Suojasprayta saa vähän sieltä sun täältä ostettua, itse suihkutan valkoiset/vaaleat ulkotakit taikka villatakit sillä, suihkuta ensin johonkin ei niin näkyvälle paikalle ensin, testataksesi että ei jätä jälkeä.


Mick´s - Snow white stripe jacket.

Takki Mick´s, keltainen huivi Malene Birger ja laukku Napapijri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...