lauantaina

Kevytuntsikka - It´s a MUST !

Onko parempaa keksintöä kuin kevytuntsikka! Numeroa en viitsi paljastaa kuinka monta niitä meiltä löytyy, mutta jokaista olen käyttänyt kyllä ahkerasti! Niin käytännöllinen takki että!! Eilisellä reissulla sain ylipuhuttua ystäväni mukaan Pukumieheen ja sain hänet pukemaan ylleen upean oranssiin vivahtvan punaisen Peakin kevytuntuvatakin! Hitsit kuinka makee väri!

Huomaa että aurinko paistaa ja värit alkavat pikkuhiljaa hiipimään mieleen. Puoliso on joskus tainnut kysyä minulta että miksi pitää pukea kaikki värit yhtäaikaa päälle! Heh heh minkäs sille voi kun iskee värivimma, nyt oli vain kyse kirkkaan vihreästä takista ja keltaisesta kaulahuivista! Ehkäpä, kun 70% vuodesta kulkee mustanpuhuvissa vaatteissa ja sitten yhtäkkiä onkin kuin riikinkukko, niin ehkä se herättää sitten huomiota! Juuri nyt olen saannut päähäni että haluan sellaisen "oudon keltaisen" kevytuntsikan.....vielä ei ole tullut vastaan, sitä oikeaa! Rakastan vaatteita ja varsinkin näin keväällä kun kaupat pursuaa värejä! Mera, mera! Loistavaa lauantaita ja hiihtolomaviikkoa!

Peakin kevytuntuvatakki ja Gantin ihana tähtihuivi - Kokkolan Pukumiehestä.

Taustalla kivoja pallovaatteita! Huomaa housut ja ylhäällä pallopaitis!

Kiitos mallille ja Pukumiehelle että sain näpsiä muutaman inspiraatiokuvan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...