perjantaina

Kevätuutuuksia by Dior !

Kevät ei tuo vain uusia sävyjä vaatteisiin, vaan myös meikkirintamalle, ja voi että mitä värejä! Ihastuin itse Diorin uutuus luomiväripalettiin - vihreään, ou wau mitkä sävyt! Missä järjestyksessä niitä tulee sitten laitaa? Tähänhän saa apua asiantuntevalta henkilökunnalta Kokkolan Emotionista, aivan loistavaa!
 
Maarit loihti Titalle upean silmä- ja huulimeikin, Diorin liilansävyillä ja pinkillä huuliin että poskiin. Liila on vihreiden silmien vastaväri, vastaväri siis korostaa. Huulet viimeisteltiin, huulipunan jälkeen, upealla sädehtivällä huulikiillolla. Kulmat sai väriä kulmakynällä ja kulmageelillä.  Poskiin tuli kauniin heleää pinkkiä, poskipuna näyttää paletilla hyvin hyvin pinkiltä, mutta poskilla hennon kaunis. Täytyy todeta että oli oikein loistava käynti Emotionissa, paljon vinkkejä ja "vähän" kotiin viemisiäkin tarttui matkaan!

 Kiitos, ihana Titta, että sain napsia "muutaman" kuvan! Kiitos kuuluu myös Emotionin Maaritille kaikista hyvistä vinkeistä ja palvelusta! Arvostan hyvää asiakaspalvelua ja sitä me myös saimme! Loistavaa viikonloppua ja rohkeasti vain, lähestykää henkilökuntaa Emotionliikkeissä kun tarvitsette apua! P.s Tämä ei ole mitään maksettua mainosta, vaan aitoa iloa ja tyytyväisyyttä!



 Tässä teille kuvasarja Titan hetkestä Emotionissa.

Hyvä pohjustus on kaiken A ja Ö!


Kulmageeli tuo loistoa kulmiin!


Mielettömiä värejä Diorilta! Toi vihreä kynsilakka on - OMG want that!

Oikealla "House of Greens" upeat vihreänsävyt ja Titan meikki tehtiin "House of Pinks" sävyillä-


Voi noita kauniita silmiä!


Huulipuna puuttuu tästä kuvasta.
  
Kaunista -  tästä kuvasta tykkään kaikella tasolla !
Tästä vinkkiä!

Upeat vihreät silmät!
Tämä on MUST HAVE sinne jokaisen naisen käsilaukkuun!

Diorin kevät uutuudet - lovely!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...